Topaz ارسال شده در 12 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2023 پودینگ تخم شربتی برای قسمت پایین پوره شاتوت یا شربت شاتوت با تخم شربتی مخلوط کنید و بزارید دو ساعت تو یخچال بمونه برای قسمت سفید ۴ فنجان شیرنارگیل رو با نصف فنجان عسل و۳ق چ عصاره وانیل مخلوط کنید ویک فنجان تخم شربتی بهش اضافه کنید وهم بزنیدوبه مدت دو ساعت داخل یخچال بزارید وبعد با قاشق خوب مخلوط کنید برای قسمت زعفرونی بجای شیر نارگیل از همون مقدار شیر ساده و زعفرون آب گرده وشکر با توجه به ذایقتون استفاده کنید وبا همون مقدار تخم شربتی مخلوطش کنید و باز بزارید اقلا دوساعت بمونه بعد تو ظرف سروتون بریزید میتونید لابلای مواد از بیسکوییت و خلال پسته و گردو و کمی عسل هم استفاده کنید تا یکمی مقویتر بشه 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 12 ساعت قبل، Topaz گفته است: پودینگ تخم شربتی برای قسمت پایین پوره شاتوت یا شربت شاتوت با تخم شربتی مخلوط کنید و بزارید دو ساعت تو یخچال بمونه برای قسمت سفید ۴ فنجان شیرنارگیل رو با نصف فنجان عسل و۳ق چ عصاره وانیل مخلوط کنید ویک فنجان تخم شربتی بهش اضافه کنید وهم بزنیدوبه مدت دو ساعت داخل یخچال بزارید وبعد با قاشق خوب مخلوط کنید برای قسمت زعفرونی بجای شیر نارگیل از همون مقدار شیر ساده و زعفرون آب گرده وشکر با توجه به ذایقتون استفاده کنید وبا همون مقدار تخم شربتی مخلوطش کنید و باز بزارید اقلا دوساعت بمونه بعد تو ظرف سروتون بریزید میتونید لابلای مواد از بیسکوییت و خلال پسته و گردو و کمی عسل هم استفاده کنید تا یکمی مقویتر بشه تخم شربتی، همون تخم ریحان هست 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 6 ساعت قبل، حسین138 گفته است: تخم شربتی، همون تخم ریحان هست خیر... 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 39 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: خیر... دقیقا بله... 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 13 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 23 ساعت قبل، Topaz گفته است: پودینگ تخم شربتی برای قسمت پایین پوره شاتوت یا شربت شاتوت با تخم شربتی مخلوط کنید و بزارید دو ساعت تو یخچال بمونه برای قسمت سفید ۴ فنجان شیرنارگیل رو با نصف فنجان عسل و۳ق چ عصاره وانیل مخلوط کنید ویک فنجان تخم شربتی بهش اضافه کنید وهم بزنیدوبه مدت دو ساعت داخل یخچال بزارید وبعد با قاشق خوب مخلوط کنید برای قسمت زعفرونی بجای شیر نارگیل از همون مقدار شیر ساده و زعفرون آب گرده وشکر با توجه به ذایقتون استفاده کنید وبا همون مقدار تخم شربتی مخلوطش کنید و باز بزارید اقلا دوساعت بمونه بعد تو ظرف سروتون بریزید میتونید لابلای مواد از بیسکوییت و خلال پسته و گردو و کمی عسل هم استفاده کنید تا یکمی مقویتر بشه تخم شربتی، تخم گیاه ریحان کوهی (با نام علمی Ocimum album L یا Ocimum basilicum L است که با نامهای بادروج و بادرود نیز شناخته میشود. این گیاه مانند ریحان است اما برگهای زبرتر و بوی کمتری دارد. همچنین در هوای گرم عطر و طعم خود را تا حد زیادی از دست میدهد؛ بنابراین به عنوان سبزی خوردن کاربرد ندارد. بذر این گیاه در درست کردن شربتها استفاده میشود و به همین دلیل در زبان عامه تخم شربتی خوانده میشود. شربت حاصل، یکی از نوشیدنیهای سنتی ایران است که بیشتر در فصل گرما و به صورت خنک مصرف میشود و از آب، شکر قوام آمده و تخم شربتی درست میشود. همچنین میتوان گلاب، زعفران یا آب لیمو به آن افزود. تخم شربتی دارای موسیلاژ است و اگر در آب ریخته شود، دور آن لعابی به رنگ خاکستری شکل میگیرد 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: تخم شربتی، تخم گیاه ریحان کوهی (با نام علمی Ocimum album L یا Ocimum basilicum L است که با نامهای بادروج و بادرود نیز شناخته میشود. این گیاه مانند ریحان است اما برگهای زبرتر و بوی کمتری دارد. همچنین در هوای گرم عطر و طعم خود را تا حد زیادی از دست میدهد؛ بنابراین به عنوان سبزی خوردن کاربرد ندارد. بذر این گیاه در درست کردن شربتها استفاده میشود و به همین دلیل در زبان عامه تخم شربتی خوانده میشود. شربت حاصل، یکی از نوشیدنیهای سنتی ایران است که بیشتر در فصل گرما و به صورت خنک مصرف میشود و از آب، شکر قوام آمده و تخم شربتی درست میشود. همچنین میتوان گلاب، زعفران یا آب لیمو به آن افزود. تخم شربتی دارای موسیلاژ است و اگر در آب ریخته شود، دور آن لعابی به رنگ خاکستری شکل میگیرد ممنون از شمو دوست خوبم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 خیلے قشنگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 و خیلے خوشمزہ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 عالے عالے نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 لایکےلایک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .