Topaz ارسال شده در 12 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2023 اگه خامه حین زدن شل شد چیکار کنیم ؟ اگه خامه به هر دلیلی موقع فرم دادن یا خامه کشی و دکور در حال شل شدن بود سریعا اونو توی یک قیف بریزید و برای دو تا سه ساعت بذارید فریزر ( فریزر نه یخچال ) تا دوباره سفت بشه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .