Topaz ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اگر بدونی که فقط خودتی و خودت زندگی کردن آسون میشه نه انتظاری از کسی داری نه توقعی یک گوشه ی دنج جهان فقط به خودت می پردازی نه اومدن کسی خوشحالت میکنه نه رفتن کسی ناراحتت... تو خودت یک جهان میشی دردت برای خودت، صبرت برای خودت موفق شدی، نوش جان خودت شکست خوردی، فدای سرت... برای خودتون باشید برای خودتون زندگی کنید برای خودتون بمیرید برای خودتون تلاش کنید! 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 21 دقیقه قبل، Topaz گفته است: اگر بدونی که فقط خودتی و خودت زندگی کردن آسون میشه نه انتظاری از کسی داری نه توقعی یک گوشه ی دنج جهان فقط به خودت می پردازی نه اومدن کسی خوشحالت میکنه نه رفتن کسی ناراحتت... تو خودت یک جهان میشی دردت برای خودت، صبرت برای خودت موفق شدی، نوش جان خودت شکست خوردی، فدای سرت... برای خودتون باشید برای خودتون زندگی کنید برای خودتون بمیرید برای خودتون تلاش کنید! و منی که خیلی ساله خودمم و خودم کاملا درسته 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 11 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 11 دقیقه قبل، علی گفته است: و منی که خیلی ساله خودمم و خودم کاملا درسته من هم همین طور 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 39 دقیقه قبل، Topaz گفته است: من هم همین طور قابل تحسینه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .