Topaz ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 حتی اگردندان عقل نهفته هیـچ دردیامشکلی برایتان ایجادنکند باید بکشید! چون در زمانی دیگرمشکل آفرین میشود شایعترین دلایل آن پوسیدگی،عـفونت وفـشار آوردن به سایر دندانهاست 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، Topaz گفته است: حتی اگردندان عقل نهفته هیـچ دردیامشکلی برایتان ایجادنکند باید بکشید! چون در زمانی دیگرمشکل آفرین میشود شایعترین دلایل آن پوسیدگی،عـفونت وفـشار آوردن به سایر دندانهاست دقیقا و من درگیر این مشکلم خیلی بده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 29 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۱ در 13:33، Topaz گفته است: حتی اگردندان عقل نهفته هیـچ دردیامشکلی برایتان ایجادنکند باید بکشید! چون در زمانی دیگرمشکل آفرین میشود شایعترین دلایل آن پوسیدگی،عـفونت وفـشار آوردن به سایر دندانهاست اخ این پست رو دیدم یاد دردش افتادم من دو سال پیش دوتای بابا رو باهم جراحی کردم هر سمت چهار تا بخیه خورد ماه گذشته هم دو تای پایین رو جراحی کردم بازم هر طرف چهار تا بخیه خورد ب شدت عذاب کشیدم کل صورتم ورم کرد و شب اول از درد تب و لرزم گرفت تا سه روزم با سرنگ اب ماهیچه یا شیر میخوردم خیلی عذاب کشیدم یه رب تنفس ک دردش فراموش شه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 29 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۱ در 16:44، فریحا گفته است: دقیقا و من درگیر این مشکلم خیلی بده عزیزم رفتی انجام بدی؟ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 30 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2023 10 ساعت قبل، دل آرام گفته است: عزیزم رفتی انجام بدی؟ اره عزیزم رفتم جراحی کردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 30 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2023 37 دقیقه قبل، فریحا گفته است: اره عزیزم رفتم جراحی کردم به سلامتی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 30 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2023 11 ساعت قبل، دل آرام گفته است: اخ این پست رو دیدم یاد دردش افتادم من دو سال پیش دوتای بابا رو باهم جراحی کردم هر سمت چهار تا بخیه خورد ماه گذشته هم دو تای پایین رو جراحی کردم بازم هر طرف چهار تا بخیه خورد ب شدت عذاب کشیدم کل صورتم ورم کرد و شب اول از درد تب و لرزم گرفت تا سه روزم با سرنگ اب ماهیچه یا شیر میخوردم خیلی عذاب کشیدم یه رب تنفس ک دردش فراموش شه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 30 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2023 48 دقیقه قبل، فریحا گفته است: اره عزیزم رفتم جراحی کردم خداروشکر 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 30 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2023 50 دقیقه قبل، Topaz گفته است: به سلامتی مرسی عزیزم ولی خیلی درد کشیدم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 30 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2023 39 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: خداروشکر مرسی عزیز دل 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 30 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2023 8 دقیقه قبل، فریحا گفته است: مرسی عزیز دل قربونت اره همین جوریع منم خیلی اذیت شدم راستی ایم کاربریت توی میهن چت فریحا۸۲ هست یا چیز دیگ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 30 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2023 17 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: قربونت اره همین جوریع منم خیلی اذیت شدم راستی ایم کاربریت توی میهن چت فریحا۸۲ هست یا چیز دیگ اره گلم تو روم شوخیم اسمم لاتین هستش hasti۸۲ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .