Topaz ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 روشهایی برای از بین بردن جوش ۱:موز کال و ماست را مخلوط کرده و بیست دقیقه به صورت ماسک روزانه روی صورت قرار دهید. ۲:آب چند حبه سیر را بگیرید و با مقدار کمی آب مخلوط کرده و 15 دقیقه روی صورت بماند سپس با آب بشویید. 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 47 دقیقه قبل، Topaz گفته است: روشهایی برای از بین بردن جوش ۱:موز کال و ماست را مخلوط کرده و بیست دقیقه به صورت ماسک روزانه روی صورت قرار دهید. ۲:آب چند حبه سیر را بگیرید و با مقدار کمی آب مخلوط کرده و 15 دقیقه روی صورت بماند سپس با آب بشویید. موز کال رو از کجا تهیه کنیم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 10 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، فریحا گفته است: موز کال رو از کجا تهیه کنیم موز کال رو از میدان میوه و تره بار تهیه کردم چند بار 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 14 دقیقه قبل، Topaz گفته است: موز کال رو از میدان میوه و تره بار تهیه کردم چند بار عه باید برم یه سر 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 با این پست همه اونایی ک جوش دارن شناسایی میشن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 9 دقیقه قبل، علی گفته است: با این پست همه اونایی ک جوش دارن شناسایی میشن اتفاقا من جوش ندارم چون فضولم پرسیدم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، فریحا گفته است: اتفاقا من جوش ندارم چون فضولم پرسیدم میدونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 8 ساعت قبل، علی گفته است: میدونم ای شیطون خدایی فهمیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .