Topaz ارسال شده در 8 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2023 چیز کیک شکلاتی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پنیر خامه ای ۲۰۰گرم پودر کاکائو ۲ ق غ پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم شیر ۳ ق غ ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکائو و پودرقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. من روی مواد چیزکیکم شکلات رنده شده و فندق خورد شده ریختم 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 8 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2023 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۱۸ در 23:13، علی گفته است: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 52 دقیقه قبل، فریحا گفته است: همه جا حضور داری ن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 20 دقیقه قبل، علی گفته است: همه جا حضور داری ن دقیقا فریحا همه جا حضور دارد میخوام یادآور کنم بودنمو 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 11 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 1 ساعت قبل، فریحا گفته است: دقیقا فریحا همه جا حضور دارد میخوام یادآور کنم بودنمو حضورت پایدار و وجودت لازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 11 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2023 3 دقیقه قبل، Topaz گفته است: حضورت پایدار و وجودت لازم ممنون عشقم گلی به جمالت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .