رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

آموزش تهیه کلمبا با ماهی شور بندری یا حلیم ماهی که یکی از غذاهای بومی و خوشمزه هرمزگان و جزیره قشم می باشد.

مواد لازم برای تهیه کلمبا:

ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده):
 400 گرم

گندم نیم کوب: 500 گرم

پیاز: 3 عدد

روغن: به اندازهی کافی

زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری

ادویه: 1 قاشق سوپ خوری


گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس کنید.

ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کنید و هر 2 یا 3 ساعت یه بار آب اون رو عوض کنید. اگه دو بار آبش رو عوض کنیید طعم شوری غلیظ اون گرفته می‌شه. بعد از اینکه حس کردیید شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کنید و تیغهاش رو جدا کنید.

گندم خیس خورده رو با حدود 2 لیتر آب بگذارید روی اجاق و مدام به هم بزنید تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردیید، بهش اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیفته.

حالا پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کنید. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه.
 

طرز تهیه کلمبا
  • 1 ماه بعد...
ارسال شده در

به نظر غذای متفاوتی میاد. متاسفانه در رستورانهای قشم همه انواع خوراکی های محلی و خانگی وجود نداره. من ماهی جنوب را اینجا میخرم ولی نمیدونم کدوم ماهی برای این غذا مناسب است!

ارسال شده در
در ۱۴۰۲/۲/۸ در 09:14، نیلوفرآبی گفته است:

آموزش تهیه کلمبا با ماهی شور بندری یا حلیم ماهی که یکی از غذاهای بومی و خوشمزه هرمزگان و جزیره قشم می باشد.

مواد لازم برای تهیه کلمبا:

ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده):
 400 گرم

گندم نیم کوب: 500 گرم

پیاز: 3 عدد

روغن: به اندازهی کافی

زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری

ادویه: 1 قاشق سوپ خوری


گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس کنید.

ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کنید و هر 2 یا 3 ساعت یه بار آب اون رو عوض کنید. اگه دو بار آبش رو عوض کنیید طعم شوری غلیظ اون گرفته می‌شه. بعد از اینکه حس کردیید شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کنید و تیغهاش رو جدا کنید.

گندم خیس خورده رو با حدود 2 لیتر آب بگذارید روی اجاق و مدام به هم بزنید تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردیید، بهش اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیفته.

حالا پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کنید. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه.
 

طرز تهیه کلمبا

فک کردم برگشتی نیلو🙁

  • 3 هفته بعد...
ارسال شده در
در ۱۴۰۲/۲/۸ در 09:14، نیلوفرآبی گفته است:

آموزش تهیه کلمبا با ماهی شور بندری یا حلیم ماهی که یکی از غذاهای بومی و خوشمزه هرمزگان و جزیره قشم می باشد.

مواد لازم برای تهیه کلمبا:

ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده):
 400 گرم

گندم نیم کوب: 500 گرم

پیاز: 3 عدد

روغن: به اندازهی کافی

زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری

ادویه: 1 قاشق سوپ خوری


گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس کنید.

ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کنید و هر 2 یا 3 ساعت یه بار آب اون رو عوض کنید. اگه دو بار آبش رو عوض کنیید طعم شوری غلیظ اون گرفته می‌شه. بعد از اینکه حس کردیید شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کنید و تیغهاش رو جدا کنید.

گندم خیس خورده رو با حدود 2 لیتر آب بگذارید روی اجاق و مدام به هم بزنید تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردیید، بهش اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیفته.

حالا پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کنید. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه.
 

طرز تهیه کلمبا

سپاس👍🏻

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...