نیلوفرآبی ارسال شده در 28 تیر، 2023 ارسال شده در 28 تیر، 2023 آموزش تهیه کلمبا با ماهی شور بندری یا حلیم ماهی که یکی از غذاهای بومی و خوشمزه هرمزگان و جزیره قشم می باشد. مواد لازم برای تهیه کلمبا: ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده): 400 گرم گندم نیم کوب: 500 گرم پیاز: 3 عدد روغن: به اندازهی کافی زردچوبه: 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری ادویه: 1 قاشق سوپ خوری گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس کنید. ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کنید و هر 2 یا 3 ساعت یه بار آب اون رو عوض کنید. اگه دو بار آبش رو عوض کنیید طعم شوری غلیظ اون گرفته میشه. بعد از اینکه حس کردیید شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کنید و تیغهاش رو جدا کنید. گندم خیس خورده رو با حدود 2 لیتر آب بگذارید روی اجاق و مدام به هم بزنید تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردیید، بهش اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیفته. حالا پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کنید. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه. 3 نقل قول
nasinasim ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 به نظر غذای متفاوتی میاد. متاسفانه در رستورانهای قشم همه انواع خوراکی های محلی و خانگی وجود نداره. من ماهی جنوب را اینجا میخرم ولی نمیدونم کدوم ماهی برای این غذا مناسب است! نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۸ در 09:14، نیلوفرآبی گفته است: آموزش تهیه کلمبا با ماهی شور بندری یا حلیم ماهی که یکی از غذاهای بومی و خوشمزه هرمزگان و جزیره قشم می باشد. مواد لازم برای تهیه کلمبا: ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده): 400 گرم گندم نیم کوب: 500 گرم پیاز: 3 عدد روغن: به اندازهی کافی زردچوبه: 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری ادویه: 1 قاشق سوپ خوری گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس کنید. ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کنید و هر 2 یا 3 ساعت یه بار آب اون رو عوض کنید. اگه دو بار آبش رو عوض کنیید طعم شوری غلیظ اون گرفته میشه. بعد از اینکه حس کردیید شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کنید و تیغهاش رو جدا کنید. گندم خیس خورده رو با حدود 2 لیتر آب بگذارید روی اجاق و مدام به هم بزنید تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردیید، بهش اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیفته. حالا پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کنید. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه. فک کردم برگشتی نیلو نقل قول
دل آرام ارسال شده در 26 شهریور، 2023 ارسال شده در 26 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۸ در 09:14، نیلوفرآبی گفته است: آموزش تهیه کلمبا با ماهی شور بندری یا حلیم ماهی که یکی از غذاهای بومی و خوشمزه هرمزگان و جزیره قشم می باشد. مواد لازم برای تهیه کلمبا: ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده): 400 گرم گندم نیم کوب: 500 گرم پیاز: 3 عدد روغن: به اندازهی کافی زردچوبه: 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری ادویه: 1 قاشق سوپ خوری گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس کنید. ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کنید و هر 2 یا 3 ساعت یه بار آب اون رو عوض کنید. اگه دو بار آبش رو عوض کنیید طعم شوری غلیظ اون گرفته میشه. بعد از اینکه حس کردیید شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کنید و تیغهاش رو جدا کنید. گندم خیس خورده رو با حدود 2 لیتر آب بگذارید روی اجاق و مدام به هم بزنید تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردیید، بهش اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیفته. حالا پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کنید. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه. سپاس نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .