Topaz ارسال شده در 27 تیر، 2023 ارسال شده در 27 تیر، 2023 رژیم غذایی در کنترل بیماریها و پیشگیری از آنها نقش مهمی دارد با این حساب عارضهای به نام حساسیت فصلی هم با رژیم غذایی قابل کنترل خواهد بود. استفاده از مواد غذایی زیر با ذکر خواص آن راهنمای خوبی برای شما خواهد بود. سبزیجات: استفاده از سبزیجاتی مانند سبزی خوردن، پیاز و فلفل با داشتن مادهای به نام کوئرستین که یک مادهی شیمیایی طبیعی است میتواند در کاهش علائم مواد آلرژیزا موثر باشد. میوه: میوههایی مانند کیوی، پرتقال، لیمو شیرین، نارنج با داشتن مقادیر قابل توجه ویتامین C از بروز واکنش در مقابل هیستامین پیشگیری میکند. ماهی: امگا ۳ موجود در ماهی هم میتواند واکنشهای آلرژیک را محدود کند. عسل: شاید شنیدید که عسل درمان تمام دردها است. این جمله پر بیراه نیست چون افرادی که ابتدای فصل را با تغذیه عسل شروع میکنند اذعان دارند علائم حساسیت در آنها کاهش یافته است. چغندر قند: چغندر قند با دارابودن ویتامینهای A و C و B6 همچنین کوئرستین ، فولات و فیبر در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد و سیستم ایمنی قوی کمتر در معرض آسیب موارد آلرژی زا قرار میگیرد. نوشیدن مایعات فراوان: باتوجه به اینکه مواد آلرژیزا بر مخاط بینی و دهان مینشیند نوشیدن آب و آبمیوه سبب پاک شدن مخاط از مواد آلرژی زا میشود. همچنین مایعات گرم مثل چای و دمنوش و سوپ هم موثر است. رعایت رژیم غذایی در کنترل حساسیت فصلی یک راهبرد طولانی مدت است اما اگر در کوتاه مدت میخواهید عوارض حساسیت که باعث غیبت از محیط کار یا مدرسه یا اختلال خواب میشود را درمان کنید باید از روشهای دیگر که در ادامه به آن میپردازیم هم کمک بگیرید. 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 استفادهداز دارو های بدون نسخه ممکن است برایتان پیش آمده باشد که علائم حساسیت فصلی خیلی شدید نیست ولی در حدی آزاردهنده است که میخواهید از دارو استفاده کنید ولی نمیدانید چه چیزی برایتان خوب است. در این مطلب چند دارو را به شما معرفی میکنیم. داروهای آنتی هیستامین بدون نسخه برای درمان حساسیت فصلی در منزل آنتیهیستامینها داروهایی هستند که میتوانند علائم حساسیت فصلی را کاهش دهند. لوراتادین سیتیریزین فکسوفنادین نمونههایی از داروهایی هستند که بدون نسخه میتوانید از داروخانه تهیه کنید و با آن آبریزش بینی و چشم و عطسه و خارش را از بین ببرید 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 (ویرایش شده) درمان حساسیت فصلی در طب سنتی با سیر به اعتقاد متخصصان طب سنتی استفاده از سیر به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن موثرترین درمان گیاهی حساسیت و بسیاری بیماریهای دیگر است. همچنین سیر خاصیت با خاصیت آنتی بیوتیکی و آلسین موجود، به عنوان یک عامل ضد میکروبی و ضد التهابی قوی مشهور است. اگر سیر را با روشهای زیر امتحان کنید متوجه خواص شگفتآور آن در کنترل حساسیت فصلی میشوید روش اول استفاده از سیر برای درمان حساسیت فصلی تعداد ۵ حبه سیر را داخل کاسهی آب بریزید و هم بزنید و بعد از مدتی کوتاه این مایع را بنوشید. میتوانید روزانه یک بار این کار را انجام دهید و هر روز یک لیوان از آن را بنوشید. روش دوم استفاده از سیر برای درمان حساسیت فصلی در این روش یک قاشق غذاخوری عسل را داخل یک لیوان آب حل کنید. سپس ۳ یا ۴ حبه سیر داخل آن بیندازید بعد از ود یک دقیقه سیرها را بیرون بیاورید و محلول حاصل را بر روی مخاط دهان بمالید. روش سوم استفاده از سیر برای درمان حساسیت فصلی از سیر در غذاها استفاده کنید. همانطور که میبینید این سادهترین روش استفاده از سیر و مواجه شدن با خواص شگفت انگیز آن در درمان حساسیت فصلی در منزل است ویرایش شده 27 تیر، 2023 توسط Topaz 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 درمان حساسیت فصلی در طب سنتی با نمک نمک در طب سنتی یک گندزادی قوی شناخته میشود. توصیه میشود برای درمان حساسیت فصلی روزانه دو مرتبه آب نمک رقیق در داخا دهان قرقره کنید یا با سرنگ حبابدار بینی خود را با آب نمک بشویید. این کار باعث میشود گرد و غبار و آلرژنها پاک شوند 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 درمان حساسیت فصلی در طب سنتی با جوشاندهی گل بنفشه و شکرتیغال جوشاندهها و دمنوشها جایگاه ویژهای در طب سنتی دارند. بههمین جهت برای درمان حساسیت فصلی در طب سنتی هم راهکارهایی دارند. یکی از بهترین جوشاندهها برای رفع گلودرد و خارش گلو استفاده از گل بنفشه و شکر تیغان است. برای تهیهی این جوشانده یک قاشق غذاخوری گل بنفشه و شکرتیغان را با دو لیوان آب بجوشانید طوریکه یک لیوان از آن باقی بماند، سپس آن را صاف کنید و بنوشید. روزانه دو مرتبه باید این جوشانده را برای از بین بردن خارش گلو بنوشید 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 چگونه از بروز حساسیت فصلی پیشگیری کنیم؟ شنیدهاید که میگویند پیشگیری بهتر از درمان است. آیا این جمله در مورد حساسیتهای فصلی هم مصداق دارد؟ قطعا پرهیز از قرار گرفتن در معرض آلرژنها یک اقدام پیشگیرانه و هم اقدامی برای درمان حساسیت فصلی در منزل است. چند مورد از این اقدامات را در ادامه ذکر میکنیم. سیگار نکشید و حتی در معرض دود سیگار یا قلیان قرار نگیرید. در معرض باد مستقیم کولر یا پنکه قرار نگیرید. از شویندههایی اسیدی مانند وایتکس، جرم گیر، حشره کش و عطر و اسپری استفاده نکنید. در محیطهای شلوغ و پر جمعیت رفت و آمد نکنید. از تماس با گرد و غبار یا قرار گرفتن در معرض گردهی گیاهان بهخصوص در فصل بهاربپرهیزید. برای پیشگیری از آلرژی پاییز در فصل سرد سال از شال گردن برای پوشاندن بینی و دهان خود استفاده کنید. حداقل یک بار در هفته دیوارها و وسایل خانه را با دستمال مرطوب گردگیری کنید. از لباسهای پشمی، فرش پشمی استفاده نکنید و پتو را ملافه بپوشانید. حیوانات خانگی بهخصوص سگ و گربه و خرگوش در خانه نگه ندارید. تحت نظر پزشک و اگر کمبود ویتامین دارید از مکملهای ویتامین C و امگا ۳ استفاده کنید 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 تیر، 2023 ارسال شده در 27 تیر، 2023 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، Topaz گفته است: استفاد هداز دارو های بدون نسخه ممکن است برایتان پیش آمده باشد که علائم حساسیت فصلی خیلی شدید نیست ولی در حدی آزاردهنده است که میخواهید از دارو استفاده کنید ولی نمیدانید چه چیزی برایتان خوب است. در این مطلب چند دارو را به شما معرفی میکنیم. داروهای آنتی هیستامین بدون نسخه برای درمان حساسیت فصلی در منزل آنتیهیستامینها داروهایی هستند که میتوانند علائم حساسیت فصلی را کاهش دهند. لوراتادین سیتیریزین فکسوفنادین نمونههایی از داروهایی هستند که بدون نسخه میتوانید از داروخانه تهیه کنید و با آن آبریزش بینی و چشم و عطسه و خارش را از بین ببرید خواب آور هست ویرایش شده 27 تیر، 2023 توسط Topaz 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: خواب آور هست بله خواب آور هستن من خودم دوتا قرص سرماخوردگی همزمان میخورم رفع میشه 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 تیر، 2023 ارسال شده در 27 تیر، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: چگونه از بروز حساسیت فصلی پیشگیری کنیم؟ شنیدهاید که میگویند پیشگیری بهتر از درمان است. آیا این جمله در مورد حساسیتهای فصلی هم مصداق دارد؟ قطعا پرهیز از قرار گرفتن در معرض آلرژنها یک اقدام پیشگیرانه و هم اقدامی برای درمان حساسیت فصلی در منزل است. چند مورد از این اقدامات را در ادامه ذکر میکنیم. سیگار نکشید و حتی در معرض دود سیگار یا قلیان قرار نگیرید. در معرض باد مستقیم کولر یا پنکه قرار نگیرید. از شویندههایی اسیدی مانند وایتکس، جرم گیر، حشره کش و عطر و اسپری استفاده نکنید. در محیطهای شلوغ و پر جمعیت رفت و آمد نکنید. از تماس با گرد و غبار یا قرار گرفتن در معرض گردهی گیاهان بهخصوص در فصل بهاربپرهیزید. برای پیشگیری از آلرژی پاییز در فصل سرد سال از شال گردن برای پوشاندن بینی و دهان خود استفاده کنید. حداقل یک بار در هفته دیوارها و وسایل خانه را با دستمال مرطوب گردگیری کنید. از لباسهای پشمی، فرش پشمی استفاده نکنید و پتو را ملافه بپوشانید. حیوانات خانگی بهخصوص سگ و گربه و خرگوش در خانه نگه ندارید. تحت نظر پزشک و اگر کمبود ویتامین دارید از مکملهای ویتامین C و امگا ۳ استفاده کنید ی کم سخته اینها 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 تیر، 2023 ارسال شده در 27 تیر، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: بله خواب آور هستن من خودم دوتا قرص سرماخوردگی همزمان میخورم رفع میشه سیتیریزین من میخورم 10 یهو ی خواب شدید میاد سراغم 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 47 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سیتیریزین من میخورم 10 یهو ی خواب شدید میاد سراغم من یه بار سیتریزن مصرف کردم ۳ روز تو توهم بودم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 تیر، 2023 ارسال شده در 27 تیر، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: من یه بار سیتریزن مصرف کردم ۳ روز تو توهم بودم در حد مواد صنعتی هست خخخخ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .