نیلوفرآبی ارسال شده در 20 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2023 ته چین مرغ برای چهار نفر میباشد شما میتوانید با دوبرابر و سه برابر کردن آن برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید مواد لارم ته چین مرغ ساده و زعفرانی برای چهار نفر برنج۳ پیمانه سینه مرغ۲ عدد پیاز۱ عدد ماست چکیده۱ پیمانه تخم مرغ۲ عدد زرشک۱/۳ پیمانه گلاب۱ ق غذا خوری روغن مایع۳ ق غذا خوری کره۵۰ گرم شکر۱ ق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبهبه مقدار لازم طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و زعفرانی مرحله اول: آماده سازی ابتدا برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید.زرشک را به مقداری آب خیس کنید. زعفران را خوب بسابید و به همراه کمی یخ بگذارید کنار تا خوش رنگ شود. مرحله دوم: پخت مرغ سینه مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی فلفل سیاه و برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و استخوان ها مرغ را جدا کنید و مقداری زعفران روی مرغ ها بریزید. مرحله سوم: تهیه مواد تهیه چین مرغ مجلسی تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل کاسه شکسته و کمی با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست چکیده را به همراه زعفران دم و کرده و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خوش رنگ شود. مرحله چهارم: تفت دادن زرشک داخل یک تابه کوچک کره ریخته تا ذوب شود سپس زرشک را به همراه شکر و گلاب تفت دهید تا زرشک ها پف کنند. مرحله پنجم: پخت برنج برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و کف روی برنج را بگیرد سپس یکم زنده تر از مقدار همیشه آبکش کنید و برنج را داخل مواد ته چین ریخته و خوب هم بزنید تا با تمام مواد مخلوط و یکدست شود. مرحله ششم: تهیه و پخت ته چین مرغ بدون فر کف قابلمه مورد کمی صبر کنید تا داغ شود سپس نیمی از برنج را ریخته و با کفگیر خوب فشرده کنید سپس مرغ ریش ریش شده را روی برنج قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل برنج برود سپس روی مرغ ها زرشک تفت داده بریزید و مابقی برنج را ریخته و روی سطح ته چین مرغ را خوب صاف کنید سپس تهچین مرغ را روی حرارت کم به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد در انتهای پخت کمی زعفران و کره روی برنج بریزید سپس از قابلمه برگردانید و به زرشک و خلال های دلخواه تزئین کنید. مرحله هفتم: تهیه و پخت ته چین مرغ با فر کف یک ظرف پیرکس یا قالب مخصوص را کمی چرب کنید سپس مانند مرحله فوق مراحل را تکرار کنید و روی ته چین تکه های کره را قرار دهید سپس روی قالب فویل بکشید و در دمای ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت قرار دهید در انتهای پخت فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا سطح ته چین طلایی شود. نوش جان 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 20 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2023 1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ته چین مرغ برای چهار نفر میباشد شما میتوانید با دوبرابر و سه برابر کردن آن برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید مواد لارم ته چین مرغ ساده و زعفرانی برای چهار نفر برنج۳ پیمانه سینه مرغ۲ عدد پیاز۱ عدد ماست چکیده۱ پیمانه تخم مرغ۲ عدد زرشک۱/۳ پیمانه گلاب۱ ق غذا خوری روغن مایع۳ ق غذا خوری کره۵۰ گرم شکر۱ ق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبهبه مقدار لازم طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و زعفرانی مرحله اول: آماده سازی ابتدا برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید.زرشک را به مقداری آب خیس کنید. زعفران را خوب بسابید و به همراه کمی یخ بگذارید کنار تا خوش رنگ شود. مرحله دوم: پخت مرغ سینه مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی فلفل سیاه و برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و استخوان ها مرغ را جدا کنید و مقداری زعفران روی مرغ ها بریزید. مرحله سوم: تهیه مواد تهیه چین مرغ مجلسی تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل کاسه شکسته و کمی با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست چکیده را به همراه زعفران دم و کرده و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خوش رنگ شود. مرحله چهارم: تفت دادن زرشک داخل یک تابه کوچک کره ریخته تا ذوب شود سپس زرشک را به همراه شکر و گلاب تفت دهید تا زرشک ها پف کنند. مرحله پنجم: پخت برنج برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و کف روی برنج را بگیرد سپس یکم زنده تر از مقدار همیشه آبکش کنید و برنج را داخل مواد ته چین ریخته و خوب هم بزنید تا با تمام مواد مخلوط و یکدست شود. مرحله ششم: تهیه و پخت ته چین مرغ بدون فر کف قابلمه مورد کمی صبر کنید تا داغ شود سپس نیمی از برنج را ریخته و با کفگیر خوب فشرده کنید سپس مرغ ریش ریش شده را روی برنج قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل برنج برود سپس روی مرغ ها زرشک تفت داده بریزید و مابقی برنج را ریخته و روی سطح ته چین مرغ را خوب صاف کنید سپس تهچین مرغ را روی حرارت کم به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد در انتهای پخت کمی زعفران و کره روی برنج بریزید سپس از قابلمه برگردانید و به زرشک و خلال های دلخواه تزئین کنید. مرحله هفتم: تهیه و پخت ته چین مرغ با فر کف یک ظرف پیرکس یا قالب مخصوص را کمی چرب کنید سپس مانند مرحله فوق مراحل را تکرار کنید و روی ته چین تکه های کره را قرار دهید سپس روی قالب فویل بکشید و در دمای ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت قرار دهید در انتهای پخت فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا سطح ته چین طلایی شود. نوش جان به به 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 20 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ته چین مرغ برای چهار نفر میباشد شما میتوانید با دوبرابر و سه برابر کردن آن برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید مواد لارم ته چین مرغ ساده و زعفرانی برای چهار نفر برنج۳ پیمانه سینه مرغ۲ عدد پیاز۱ عدد ماست چکیده۱ پیمانه تخم مرغ۲ عدد زرشک۱/۳ پیمانه گلاب۱ ق غذا خوری روغن مایع۳ ق غذا خوری کره۵۰ گرم شکر۱ ق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبهبه مقدار لازم طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و زعفرانی مرحله اول: آماده سازی ابتدا برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید.زرشک را به مقداری آب خیس کنید. زعفران را خوب بسابید و به همراه کمی یخ بگذارید کنار تا خوش رنگ شود. مرحله دوم: پخت مرغ سینه مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی فلفل سیاه و برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و استخوان ها مرغ را جدا کنید و مقداری زعفران روی مرغ ها بریزید. مرحله سوم: تهیه مواد تهیه چین مرغ مجلسی تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل کاسه شکسته و کمی با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست چکیده را به همراه زعفران دم و کرده و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خوش رنگ شود. مرحله چهارم: تفت دادن زرشک داخل یک تابه کوچک کره ریخته تا ذوب شود سپس زرشک را به همراه شکر و گلاب تفت دهید تا زرشک ها پف کنند. مرحله پنجم: پخت برنج برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و کف روی برنج را بگیرد سپس یکم زنده تر از مقدار همیشه آبکش کنید و برنج را داخل مواد ته چین ریخته و خوب هم بزنید تا با تمام مواد مخلوط و یکدست شود. مرحله ششم: تهیه و پخت ته چین مرغ بدون فر کف قابلمه مورد کمی صبر کنید تا داغ شود سپس نیمی از برنج را ریخته و با کفگیر خوب فشرده کنید سپس مرغ ریش ریش شده را روی برنج قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل برنج برود سپس روی مرغ ها زرشک تفت داده بریزید و مابقی برنج را ریخته و روی سطح ته چین مرغ را خوب صاف کنید سپس تهچین مرغ را روی حرارت کم به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد در انتهای پخت کمی زعفران و کره روی برنج بریزید سپس از قابلمه برگردانید و به زرشک و خلال های دلخواه تزئین کنید. مرحله هفتم: تهیه و پخت ته چین مرغ با فر کف یک ظرف پیرکس یا قالب مخصوص را کمی چرب کنید سپس مانند مرحله فوق مراحل را تکرار کنید و روی ته چین تکه های کره را قرار دهید سپس روی قالب فویل بکشید و در دمای ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت قرار دهید در انتهای پخت فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا سطح ته چین طلایی شود. نوش جان راستش من اینجوری درست نمیکنم مرغ و با آبلیموی فراوون وپیاز خلالی میخوابونم تو مواد برنج و آبکش میکنم کف قابلمه نچسب روغن زیاد میریزم مواد مرغ ومیریزم وروشم برنج آبکش شده مزش خیلی خوبه وخوشمزه وترشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 تیر، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2023 4 دقیقه قبل، فریحا گفته است: راستش من اینجوری درست نمیکنم مرغ و با آبلیموی فراوون وپیاز خلالی میخوابونم تو مواد برنج و آبکش میکنم کف قابلمه نچسب روغن زیاد میریزم مواد مرغ ومیریزم وروشم برنج آبکش شده مزش خیلی خوبه وخوشمزه وترشه روش تو درست عزیزم اینا اشتباه درست میکنن❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 20 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2023 12 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: روش تو درست عزیزم اینا اشتباه درست میکنن❤ روش من درسته بقیه ادامو در میارن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 تیر، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2023 9 دقیقه قبل، فریحا گفته است: روش من درسته بقیه ادامو در میارن اره جانم❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 20 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2023 23 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: اره جانم❤ جانت بی بلا دلبرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .