نیلوفرآبی ارسال شده در 20 تیر، 2023 ارسال شده در 20 تیر، 2023 ته چین مرغ برای چهار نفر میباشد شما میتوانید با دوبرابر و سه برابر کردن آن برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید مواد لارم ته چین مرغ ساده و زعفرانی برای چهار نفر برنج۳ پیمانه سینه مرغ۲ عدد پیاز۱ عدد ماست چکیده۱ پیمانه تخم مرغ۲ عدد زرشک۱/۳ پیمانه گلاب۱ ق غذا خوری روغن مایع۳ ق غذا خوری کره۵۰ گرم شکر۱ ق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبهبه مقدار لازم طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و زعفرانی مرحله اول: آماده سازی ابتدا برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید.زرشک را به مقداری آب خیس کنید. زعفران را خوب بسابید و به همراه کمی یخ بگذارید کنار تا خوش رنگ شود. مرحله دوم: پخت مرغ سینه مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی فلفل سیاه و برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و استخوان ها مرغ را جدا کنید و مقداری زعفران روی مرغ ها بریزید. مرحله سوم: تهیه مواد تهیه چین مرغ مجلسی تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل کاسه شکسته و کمی با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست چکیده را به همراه زعفران دم و کرده و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خوش رنگ شود. مرحله چهارم: تفت دادن زرشک داخل یک تابه کوچک کره ریخته تا ذوب شود سپس زرشک را به همراه شکر و گلاب تفت دهید تا زرشک ها پف کنند. مرحله پنجم: پخت برنج برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و کف روی برنج را بگیرد سپس یکم زنده تر از مقدار همیشه آبکش کنید و برنج را داخل مواد ته چین ریخته و خوب هم بزنید تا با تمام مواد مخلوط و یکدست شود. مرحله ششم: تهیه و پخت ته چین مرغ بدون فر کف قابلمه مورد کمی صبر کنید تا داغ شود سپس نیمی از برنج را ریخته و با کفگیر خوب فشرده کنید سپس مرغ ریش ریش شده را روی برنج قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل برنج برود سپس روی مرغ ها زرشک تفت داده بریزید و مابقی برنج را ریخته و روی سطح ته چین مرغ را خوب صاف کنید سپس تهچین مرغ را روی حرارت کم به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد در انتهای پخت کمی زعفران و کره روی برنج بریزید سپس از قابلمه برگردانید و به زرشک و خلال های دلخواه تزئین کنید. مرحله هفتم: تهیه و پخت ته چین مرغ با فر کف یک ظرف پیرکس یا قالب مخصوص را کمی چرب کنید سپس مانند مرحله فوق مراحل را تکرار کنید و روی ته چین تکه های کره را قرار دهید سپس روی قالب فویل بکشید و در دمای ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت قرار دهید در انتهای پخت فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا سطح ته چین طلایی شود. نوش جان 4 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 20 تیر، 2023 ارسال شده در 20 تیر، 2023 1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ته چین مرغ برای چهار نفر میباشد شما میتوانید با دوبرابر و سه برابر کردن آن برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید مواد لارم ته چین مرغ ساده و زعفرانی برای چهار نفر برنج۳ پیمانه سینه مرغ۲ عدد پیاز۱ عدد ماست چکیده۱ پیمانه تخم مرغ۲ عدد زرشک۱/۳ پیمانه گلاب۱ ق غذا خوری روغن مایع۳ ق غذا خوری کره۵۰ گرم شکر۱ ق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبهبه مقدار لازم طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و زعفرانی مرحله اول: آماده سازی ابتدا برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید.زرشک را به مقداری آب خیس کنید. زعفران را خوب بسابید و به همراه کمی یخ بگذارید کنار تا خوش رنگ شود. مرحله دوم: پخت مرغ سینه مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی فلفل سیاه و برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و استخوان ها مرغ را جدا کنید و مقداری زعفران روی مرغ ها بریزید. مرحله سوم: تهیه مواد تهیه چین مرغ مجلسی تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل کاسه شکسته و کمی با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست چکیده را به همراه زعفران دم و کرده و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خوش رنگ شود. مرحله چهارم: تفت دادن زرشک داخل یک تابه کوچک کره ریخته تا ذوب شود سپس زرشک را به همراه شکر و گلاب تفت دهید تا زرشک ها پف کنند. مرحله پنجم: پخت برنج برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و کف روی برنج را بگیرد سپس یکم زنده تر از مقدار همیشه آبکش کنید و برنج را داخل مواد ته چین ریخته و خوب هم بزنید تا با تمام مواد مخلوط و یکدست شود. مرحله ششم: تهیه و پخت ته چین مرغ بدون فر کف قابلمه مورد کمی صبر کنید تا داغ شود سپس نیمی از برنج را ریخته و با کفگیر خوب فشرده کنید سپس مرغ ریش ریش شده را روی برنج قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل برنج برود سپس روی مرغ ها زرشک تفت داده بریزید و مابقی برنج را ریخته و روی سطح ته چین مرغ را خوب صاف کنید سپس تهچین مرغ را روی حرارت کم به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد در انتهای پخت کمی زعفران و کره روی برنج بریزید سپس از قابلمه برگردانید و به زرشک و خلال های دلخواه تزئین کنید. مرحله هفتم: تهیه و پخت ته چین مرغ با فر کف یک ظرف پیرکس یا قالب مخصوص را کمی چرب کنید سپس مانند مرحله فوق مراحل را تکرار کنید و روی ته چین تکه های کره را قرار دهید سپس روی قالب فویل بکشید و در دمای ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت قرار دهید در انتهای پخت فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا سطح ته چین طلایی شود. نوش جان به به 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 20 تیر، 2023 ارسال شده در 20 تیر، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ته چین مرغ برای چهار نفر میباشد شما میتوانید با دوبرابر و سه برابر کردن آن برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید مواد لارم ته چین مرغ ساده و زعفرانی برای چهار نفر برنج۳ پیمانه سینه مرغ۲ عدد پیاز۱ عدد ماست چکیده۱ پیمانه تخم مرغ۲ عدد زرشک۱/۳ پیمانه گلاب۱ ق غذا خوری روغن مایع۳ ق غذا خوری کره۵۰ گرم شکر۱ ق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبهبه مقدار لازم طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و زعفرانی مرحله اول: آماده سازی ابتدا برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید.زرشک را به مقداری آب خیس کنید. زعفران را خوب بسابید و به همراه کمی یخ بگذارید کنار تا خوش رنگ شود. مرحله دوم: پخت مرغ سینه مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی فلفل سیاه و برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و استخوان ها مرغ را جدا کنید و مقداری زعفران روی مرغ ها بریزید. مرحله سوم: تهیه مواد تهیه چین مرغ مجلسی تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل کاسه شکسته و کمی با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست چکیده را به همراه زعفران دم و کرده و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خوش رنگ شود. مرحله چهارم: تفت دادن زرشک داخل یک تابه کوچک کره ریخته تا ذوب شود سپس زرشک را به همراه شکر و گلاب تفت دهید تا زرشک ها پف کنند. مرحله پنجم: پخت برنج برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و کف روی برنج را بگیرد سپس یکم زنده تر از مقدار همیشه آبکش کنید و برنج را داخل مواد ته چین ریخته و خوب هم بزنید تا با تمام مواد مخلوط و یکدست شود. مرحله ششم: تهیه و پخت ته چین مرغ بدون فر کف قابلمه مورد کمی صبر کنید تا داغ شود سپس نیمی از برنج را ریخته و با کفگیر خوب فشرده کنید سپس مرغ ریش ریش شده را روی برنج قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل برنج برود سپس روی مرغ ها زرشک تفت داده بریزید و مابقی برنج را ریخته و روی سطح ته چین مرغ را خوب صاف کنید سپس تهچین مرغ را روی حرارت کم به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد در انتهای پخت کمی زعفران و کره روی برنج بریزید سپس از قابلمه برگردانید و به زرشک و خلال های دلخواه تزئین کنید. مرحله هفتم: تهیه و پخت ته چین مرغ با فر کف یک ظرف پیرکس یا قالب مخصوص را کمی چرب کنید سپس مانند مرحله فوق مراحل را تکرار کنید و روی ته چین تکه های کره را قرار دهید سپس روی قالب فویل بکشید و در دمای ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت قرار دهید در انتهای پخت فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا سطح ته چین طلایی شود. نوش جان راستش من اینجوری درست نمیکنم مرغ و با آبلیموی فراوون وپیاز خلالی میخوابونم تو مواد برنج و آبکش میکنم کف قابلمه نچسب روغن زیاد میریزم مواد مرغ ومیریزم وروشم برنج آبکش شده مزش خیلی خوبه وخوشمزه وترشه 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2023 4 دقیقه قبل، فریحا گفته است: راستش من اینجوری درست نمیکنم مرغ و با آبلیموی فراوون وپیاز خلالی میخوابونم تو مواد برنج و آبکش میکنم کف قابلمه نچسب روغن زیاد میریزم مواد مرغ ومیریزم وروشم برنج آبکش شده مزش خیلی خوبه وخوشمزه وترشه روش تو درست عزیزم اینا اشتباه درست میکنن❤ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 20 تیر، 2023 ارسال شده در 20 تیر، 2023 12 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: روش تو درست عزیزم اینا اشتباه درست میکنن❤ روش من درسته بقیه ادامو در میارن 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2023 9 دقیقه قبل، فریحا گفته است: روش من درسته بقیه ادامو در میارن اره جانم❤ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 20 تیر، 2023 ارسال شده در 20 تیر، 2023 23 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: اره جانم❤ جانت بی بلا دلبرم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .