MMD_I ارسال شده در 17 تیر، 2023 ارسال شده در 17 تیر، 2023 (ویرایش شده) نوازنده خیابونی ام کنار پل یه نگاه به جمعیت یه نگاه به تو چشمم روت چرخید موهات لخت ماهی بودم شدم توو آب غرق بساطم رو پهن میکنم غروب به بعد سخته که حرف هامو توو روت بگم رنگ پوستت مثل چشم هات سبزه ان تجربه بهتره یا کتاب دفتر؟ میخوام شاه بشم تو بشی ملکه ذهنم منو ترسوندی، یکی طلبت ایول با تو میشه زیر قلبم خالی آره با تو شد قهوه ام، چایی قول دادم نرم سمت تلخی ها واسه تو دارم وقت زیاد از فرهاد میخونم از مارتیک آدرنالینی جا اسید لاکتیک Blue jeans White shirt It was like James Dean For sure You’re so fresh to death and sick as c-cancer اولین بار که دیدمت بین مردم یادم رفت که بودم بیتِ چندم حواسم پرت شد، زدم تپق وقتی مامورا خیابونو کردن قرُق خورد چند تا مشت و لگد بهم نباشی میرم یه جا که نندازه عرب نی وقتی موندی تا خوندنم تموم شه انگیزه داشتم بدم یه آلبوم برات خودت یه موزه ای تابلوست لبات تو زیباترین آکوردی وقتی که ندارم چیزی بزنم واسه ملت سینه سازم از تار موهات مضرابم خال روو پات با تو کوک میشه هر چی فالشه آفتابی میشه هوا ابری باشه پیدات نیست چند وقته Blue jeans White shirt It was like James Dean For sure You’re so fresh to death and sick as c-cancer پیدات نیست چند وقته شب ها از خواب میپرم سگ لرزه دنبالت میگردم توو 22 تا منطقه گاهی الکی میزنم زیر قهقهه دیگه مهم نیست چقدر پول جلومه وضعم خوبه وقتی روم به توئه نبودنت تلخ تر از زیتون باشی آزادی میسازم از زندون ولی توو حرف سادست، توو عمل محال همه فیک بودن تو ورق طلام بساطمو جمع کردم رفتم از شهر بیشتر از این نباید وقت تلف کرد شاید باشه برام هضمش سخت شاید ندیدنت باشه مثل عطرت تلخ میرم یه جا که نباشه ازم آدرسی چون که زندگی حقیقته نه که فانتزی Blue jeans White shirt Walked into the room You know you made my eyes burn It was like James Dean For sure You’re so fresh to death and sick as c-cancer ویرایش شده 17 تیر، 2023 توسط MMD_I 3 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .