Elnaz ارسال شده در 17 تیر، 2023 ارسال شده در 17 تیر، 2023 ای زیباترین خالق، بابت زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، از تو سپاسگزارم. ای معبود یگانه من، بابت حال خوبم، از تو سپاسگزارم. ای لطیفترین دوست، بابت اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری بالا میکشی، از تو سپاسگزارم. ای بخشنده بیمنت، بابت تمام داشتههایم، از تو سپاسگزارم 8 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 17 تیر، 2023 ارسال شده در 17 تیر، 2023 ۱ ساعت قبل، Elnaz گفته است: ای زیباترین خالق، بابت زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، از تو سپاسگزارم. ای معبود یگانه من، بابت حال خوبم، از تو سپاسگزارم. ای لطیفترین دوست، بابت اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری بالا میکشی، از تو سپاسگزارم. ای بخشنده بیمنت، بابت تمام داشتههایم، از تو سپاسگزارم آرزومند بهترین ها برای شما 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 17 تیر، 2023 ارسال شده در 17 تیر، 2023 3 ساعت قبل، Elnaz گفته است: ای زیباترین خالق، بابت زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، از تو سپاسگزارم. ای معبود یگانه من، بابت حال خوبم، از تو سپاسگزارم. ای لطیفترین دوست، بابت اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری بالا میکشی، از تو سپاسگزارم. ای بخشنده بیمنت، بابت تمام داشتههایم، از تو سپاسگزارم شکر، اگر چه خزه گناهانم،مرداب دلم را هر لحظه به عقوبت عذاب نزدیک میکند،آفتاب اطمینان به تو،هنوز در آسمان وجودم می درخشد 3 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 18 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2023 22 ساعت قبل، Topaz گفته است: آرزومند بهترین ها برای شما ممنونم عزیزم❤❤ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 18 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2023 18 ساعت قبل، حسین138 گفته است: شکر، اگر چه خزه گناهانم،مرداب دلم را هر لحظه به عقوبت عذاب نزدیک میکند،آفتاب اطمینان به تو،هنوز در آسمان وجودم می درخشد الهی شکر نقل قول
Elnaz ارسال شده در 18 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2023 15 ساعت قبل، Takdokhtar گفته است: سپاس ایزد منان را ❤۰۰۰❤ 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 4 ساعت قبل، Niloofar گفته است: هوم....هر چی میبخشه یه روز میگیره به تمام و این اسمش ازمایش الهیه حکمتی در آن است حتما ...عزیزمی❤❤❤ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: سر از حکمتش درنیاوردم هیچوقت الناز جانم❤❤❤❤ اگر قرار بود بفهمیم کهما هم برای خودمون خدایی بودیم..جان دلم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: باهاش قهرم تا همیشه ... این چه حرفیه عزیزم... هرکی رو تو زندگی با یه چیزی امتحان میکنه... کمی صبر داشته باش نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۸ در 14:51، Elnaz گفته است: ای زیباترین خالق، بابت زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، از تو سپاسگزارم. ای معبود یگانه من، بابت حال خوبم، از تو سپاسگزارم. ای لطیفترین دوست، بابت اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری بالا میکشی، از تو سپاسگزارم. ای بخشنده بیمنت، بابت تمام داشتههایم، از تو سپاسگزارم خدایا شکرتی قلبم برای خدا❤... نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .