نیلوفرآبی ارسال شده در 15 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2023 آموزش دستور دلمه برگ مو لذیذ مرحله به مرحله به روش خانگی بسیار فوری و راحت این طرز تهیه برای 4 نفر هست برای تعداد کم و بیشتر میتوانید مواد رو نصف و یا 2برابر کنید. مواد لازم برای برای ۴ نفر: برگ مونیم کیلو لپه۲ پیمانه پلوپز برنج۳ پیمانه پلوپز پیاز بزرگسه عدد بلغوردو پیمانه پلوپز گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم نمک و فلفل و ادویهبه میزان دلخواه سبزی دلمه(تره، مرزه، شوید، کمی گشنیز)یک کیلو طرز تهیه دلمه برگ مو مرحله ۱ تابه را بر روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که تابه داغ شد پیاز ها را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید بعد از گذشت چند لحظه گوشت را همراه با نمک و فلفل و ادویه به پیاز داغ اضافه کنید. مرحله ۲ مواد را با هم تفت دهید، کمی که سرخ شد از روی اجاق برداشته و درون کاسه بریزید. لپه ها را بصورت نیم پز بخیسانید و آماده کنید همین کار را با برنج نیز انجام دهید ، سبزی های دلمه را شسته و خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. مرحله ۳ پس از آن لپه و برنج را با گوشت مخلوط نمایید ، حالا باید بلغوری را که خیسانده ایم به مواد اضافه کنیم تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.اگر احساس کردید روغن مایه دلمه کم است مقداری روغن اضافه کنید. مرحله ۴ سعی کنید برگ تازه برای دلمه تهیه کنید بعد از شستشو دم برگ ها را قیچی کنید ، از مایه دلمه بر روی برگ ها بریزید و آنها را بصورت رل جمع کنید، حالا دلمه ها را مرتب و منسجم درون قابلمه بچینید. مرحله ۵ در پایان یک لیوان آب درون قابلمه بر روی دلمه ها ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم کاملا پخته و جا افتاده شود زمانی که آب ظرف کشیده شد ،کمی روغن به دلمه ها داده و از روی حرارت بردارید، اکنون میتوانید دلمه را با پیاز داغ و زرشک سرو نمایید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2023 38 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: آموزش دستور دلمه برگ مو لذیذ مرحله به مرحله به روش خانگی بسیار فوری و راحت این طرز تهیه برای 4 نفر هست برای تعداد کم و بیشتر میتوانید مواد رو نصف و یا 2برابر کنید. مواد لازم برای برای ۴ نفر: برگ مونیم کیلو لپه۲ پیمانه پلوپز برنج۳ پیمانه پلوپز پیاز بزرگسه عدد بلغوردو پیمانه پلوپز گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم نمک و فلفل و ادویهبه میزان دلخواه سبزی دلمه(تره، مرزه، شوید، کمی گشنیز)یک کیلو طرز تهیه دلمه برگ مو مرحله ۱ تابه را بر روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که تابه داغ شد پیاز ها را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید بعد از گذشت چند لحظه گوشت را همراه با نمک و فلفل و ادویه به پیاز داغ اضافه کنید. مرحله ۲ مواد را با هم تفت دهید، کمی که سرخ شد از روی اجاق برداشته و درون کاسه بریزید. لپه ها را بصورت نیم پز بخیسانید و آماده کنید همین کار را با برنج نیز انجام دهید ، سبزی های دلمه را شسته و خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. مرحله ۳ پس از آن لپه و برنج را با گوشت مخلوط نمایید ، حالا باید بلغوری را که خیسانده ایم به مواد اضافه کنیم تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.اگر احساس کردید روغن مایه دلمه کم است مقداری روغن اضافه کنید. مرحله ۴ سعی کنید برگ تازه برای دلمه تهیه کنید بعد از شستشو دم برگ ها را قیچی کنید ، از مایه دلمه بر روی برگ ها بریزید و آنها را بصورت رل جمع کنید، حالا دلمه ها را مرتب و منسجم درون قابلمه بچینید. مرحله ۵ در پایان یک لیوان آب درون قابلمه بر روی دلمه ها ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم کاملا پخته و جا افتاده شود زمانی که آب ظرف کشیده شد ،کمی روغن به دلمه ها داده و از روی حرارت بردارید، اکنون میتوانید دلمه را با پیاز داغ و زرشک سرو نمایید. به به کم کم داره فصلش میاد 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .