رفتن به مطلب

طرز تهیه ی دلمه برگ مو•••🛎


ارسال های توصیه شده

آموزش دستور دلمه برگ مو لذیذ مرحله به مرحله به روش خانگی بسیار فوری و راحت این طرز تهیه برای 4 نفر هست برای تعداد کم و بیشتر میتوانید مواد رو نصف و یا 2برابر کنید.

مواد لازم برای برای ۴ نفر:

برگ مونیم کیلو
لپه۲ پیمانه پلوپز
برنج۳ پیمانه پلوپز
پیاز بزرگسه عدد
بلغوردو پیمانه پلوپز
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
نمک و فلفل و ادویهبه میزان دلخواه
سبزی دلمه(تره، مرزه، شوید، کمی گشنیز)یک کیلو


طرز تهیه دلمه برگ مو
مرحله ۱
تابه را بر روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که تابه داغ شد پیاز ها را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید بعد از گذشت چند لحظه گوشت را همراه با نمک و فلفل و ادویه به پیاز داغ اضافه کنید.

مرحله ۲
مواد را با هم تفت دهید، کمی که سرخ شد از روی اجاق برداشته و درون کاسه بریزید. لپه ها را بصورت نیم پز بخیسانید و آماده کنید همین کار را با برنج نیز انجام دهید ، سبزی های دلمه را شسته و خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

مرحله ۳
پس از آن لپه و برنج را با گوشت مخلوط نمایید ، حالا باید بلغوری را که خیسانده ایم به مواد اضافه کنیم تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.اگر احساس کردید روغن مایه دلمه کم است مقداری روغن اضافه کنید.

مرحله ۴
سعی کنید برگ تازه برای دلمه تهیه کنید بعد از شستشو دم برگ ها را قیچی کنید ، از مایه دلمه بر روی برگ ها بریزید و آنها را بصورت رل جمع کنید، حالا دلمه ها را مرتب و منسجم درون قابلمه بچینید.

مرحله ۵
در پایان یک لیوان آب درون قابلمه بر روی دلمه ها ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم کاملا پخته و جا افتاده شود زمانی که آب ظرف کشیده شد ،کمی روغن به دلمه ها داده و از روی حرارت بردارید، اکنون میتوانید دلمه را با پیاز داغ و زرشک سرو نمایید.

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۵_۱۷۴۸۵۰.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

38 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

آموزش دستور دلمه برگ مو لذیذ مرحله به مرحله به روش خانگی بسیار فوری و راحت این طرز تهیه برای 4 نفر هست برای تعداد کم و بیشتر میتوانید مواد رو نصف و یا 2برابر کنید.

مواد لازم برای برای ۴ نفر:

برگ مونیم کیلو
لپه۲ پیمانه پلوپز
برنج۳ پیمانه پلوپز
پیاز بزرگسه عدد
بلغوردو پیمانه پلوپز
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
نمک و فلفل و ادویهبه میزان دلخواه
سبزی دلمه(تره، مرزه، شوید، کمی گشنیز)یک کیلو


طرز تهیه دلمه برگ مو
مرحله ۱
تابه را بر روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که تابه داغ شد پیاز ها را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید بعد از گذشت چند لحظه گوشت را همراه با نمک و فلفل و ادویه به پیاز داغ اضافه کنید.

مرحله ۲
مواد را با هم تفت دهید، کمی که سرخ شد از روی اجاق برداشته و درون کاسه بریزید. لپه ها را بصورت نیم پز بخیسانید و آماده کنید همین کار را با برنج نیز انجام دهید ، سبزی های دلمه را شسته و خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

مرحله ۳
پس از آن لپه و برنج را با گوشت مخلوط نمایید ، حالا باید بلغوری را که خیسانده ایم به مواد اضافه کنیم تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.اگر احساس کردید روغن مایه دلمه کم است مقداری روغن اضافه کنید.

مرحله ۴
سعی کنید برگ تازه برای دلمه تهیه کنید بعد از شستشو دم برگ ها را قیچی کنید ، از مایه دلمه بر روی برگ ها بریزید و آنها را بصورت رل جمع کنید، حالا دلمه ها را مرتب و منسجم درون قابلمه بچینید.

مرحله ۵
در پایان یک لیوان آب درون قابلمه بر روی دلمه ها ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم کاملا پخته و جا افتاده شود زمانی که آب ظرف کشیده شد ،کمی روغن به دلمه ها داده و از روی حرارت بردارید، اکنون میتوانید دلمه را با پیاز داغ و زرشک سرو نمایید.

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۵_۱۷۴۸۵۰.jpg

به به کم کم داره فصلش میاد 😍😍😅😅😋😋

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...