رفتن به مطلب

طرز تهیه ی کـیـک سـاده اسفـنجـی•••🛎


ارسال های توصیه شده

آموزش درست کردن کیک ساده اسفنجی به روش قنادی ها برای ده نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید

مواد مورد نیاز برای ۱۰ نفر:
آرد شیرینی پزی۳ پیمانه
شکر۲ پیمانه
شیریک پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
وانیل یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر۴ قاشق چای خوری
کره یک پیمانه
نمک نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
در یک ظرف مناسب همه مواد خشک شامل نمک، آرد شیرینی پزی، بکینگ پودر و وانیل را با هم به خوبی مخلوط کنید و دو تا سه بار الک کنید. الک کردن مواد خشک با هم باعث می‌شود کیک در آخر بافت اسفنجی به خود بگیرد.

مرحله دوم
در یک ظرف دیگر کره و شکر را می‌ریزیم و با استفاده از دور تند همزن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا مواد کش دار و کرم رنگ شوند. سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به کیک اضافه می‌کنیم و باز هم مواد را هم می‌زنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.



مرحله سوم
در این مرحله مواد خشک را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. هم زدن مواد باید در یک جهت و به مقدار مناسب باشد تا کیک به خوبی پف کند و حالت خمیری و بدی نداشته باشد. مقداری از آرد را نیز به همراه شیر اضافه کنید و باز هم هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله آخر
فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا داغ شود. سپس قالب کیک را چرب کرده و مایه را به آن اضافه کنید. مدت زمان پخت این کیک خوشمزه حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه است. در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا سرد شود. سپس با سلیقه خود آن را تزئین و نوش جان کنید.

Û±Û°-Û³Û¹-Û°Û·-images.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

آموزش درست کردن کیک ساده اسفنجی به روش قنادی ها برای ده نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید

مواد مورد نیاز برای ۱۰ نفر:
آرد شیرینی پزی۳ پیمانه
شکر۲ پیمانه
شیریک پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
وانیل یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر۴ قاشق چای خوری
کره یک پیمانه
نمک نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
در یک ظرف مناسب همه مواد خشک شامل نمک، آرد شیرینی پزی، بکینگ پودر و وانیل را با هم به خوبی مخلوط کنید و دو تا سه بار الک کنید. الک کردن مواد خشک با هم باعث می‌شود کیک در آخر بافت اسفنجی به خود بگیرد.

مرحله دوم
در یک ظرف دیگر کره و شکر را می‌ریزیم و با استفاده از دور تند همزن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا مواد کش دار و کرم رنگ شوند. سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به کیک اضافه می‌کنیم و باز هم مواد را هم می‌زنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.



مرحله سوم
در این مرحله مواد خشک را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. هم زدن مواد باید در یک جهت و به مقدار مناسب باشد تا کیک به خوبی پف کند و حالت خمیری و بدی نداشته باشد. مقداری از آرد را نیز به همراه شیر اضافه کنید و باز هم هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله آخر
فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا داغ شود. سپس قالب کیک را چرب کرده و مایه را به آن اضافه کنید. مدت زمان پخت این کیک خوشمزه حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه است. در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا سرد شود. سپس با سلیقه خود آن را تزئین و نوش جان کنید.

Û±Û°-Û³Û¹-Û°Û·-images.jpg

به به 😋😋😋

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...