نیلوفرآبی ارسال شده در 1 تیر، 2023 ارسال شده در 1 تیر، 2023 دانلود آهنگ جدید رضا مریدی حتما تو بودی جون و تنم چشات از ستاره ها بهترن تو بودی بال پرم رفتی و نذاشتی من بپرم من بودم عاشق ترین آدم نذاشتی ازش چیزی واسم اگه بودی پیشم میساختی همه ی آرزوهارو با هم بهت گفتم نرو اصلا نفهمیدی حرف منو دیگه طفره نرو خب حتما یکی بودش بهتر از من مگه میبافت برات موهاتو اصلا نه دوست نداشت اون بیشتر از من من 1 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 14 شهریور، 2023 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱۲ در 22:59، نیلوفرآبی گفته است: دانلود آهنگ جدید رضا مریدی حتما تو بودی جون و تنم چشات از ستاره ها بهترن تو بودی بال پرم رفتی و نذاشتی من بپرم من بودم عاشق ترین آدم نذاشتی ازش چیزی واسم اگه بودی پیشم میساختی همه ی آرزوهارو با هم بهت گفتم نرو اصلا نفهمیدی حرف منو دیگه طفره نرو خب حتما یکی بودش بهتر از من مگه میبافت برات موهاتو اصلا نه دوست نداشت اون بیشتر از من من لایک عزیزم نقل قول
Topaz ارسال شده در 14 شهریور، 2023 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱۲ در 21:59، نیلوفرآبی گفته است: دانلود آهنگ جدید رضا مریدی حتما تو بودی جون و تنم چشات از ستاره ها بهترن تو بودی بال پرم رفتی و نذاشتی من بپرم من بودم عاشق ترین آدم نذاشتی ازش چیزی واسم اگه بودی پیشم میساختی همه ی آرزوهارو با هم بهت گفتم نرو اصلا نفهمیدی حرف منو دیگه طفره نرو خب حتما یکی بودش بهتر از من مگه میبافت برات موهاتو اصلا نه دوست نداشت اون بیشتر از من من بی نظیر نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .