kambiz_landar ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت چند بار تو زندگیت دست خدا رو حس کردی ؟؟ ... 3 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت زیاد❤❤❤❤ ولی فراموشکارم 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gsky ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت هیچ وقت هیچ جا ولی بازم شکرش 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReLIFE ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 1 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: چند بار تو زندگیت دست خدا رو حس کردی ؟؟ ... همه مواقع قربونش برم همیشه بوده و هست 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 1 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: چند بار تو زندگیت دست خدا رو حس کردی ؟؟ ... زیاد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 1 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: چند بار تو زندگیت دست خدا رو حس کردی ؟؟ ... رسما بنده ی خفنی نبودم اما خدا خیلی خداست همیشه بیشتر از لیاقت نداشتم بهم حال داده خفن بودنو از خدا باید یاد بگیریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 4 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: چند بار تو زندگیت دست خدا رو حس کردی ؟؟ ... سلام چند بار احساس کردم، واقعا هم احساس کردم، ماجرها دارم من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .