Aftaabgardaan ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت لپتاپم رو با دلار بیست بیست و پنج تومنی، گرفتم یه چیزی دور و بر سی و خردهای. بعد چون معذب بودم از اینکه پولش رو خودم ندادم و نسبت به لپتاپ قبلی که گرفته بودیمش پنج تومن کلا! بنظرم مبلغ قابل توجهی میومد، روزای اول این شکلی بودم که دختر! از این به بعد لپتاپ رو میذاری روی تخت! خودت روی زمین میخوابی! هر لحظه که نشستم پای لپتاپ و اخبار گرونی و افزایش قیمت ارز رو میشنوم و میشنوم که به ساعت قبل هم تغییر کرده و نگاهم میوفته به لپتاپ، میبینم مثلا لپتاپ با این دلار میشه انقدر، دلم میخواد برم یه تخت جدا برای لپتاپ بگیرم که زبونم لال روی تخت من اذیت نشه قولنج نشه راحت استراحت کنه. حمید سلیمی توی اون یادداشتش که میگفت من شاکیم اقای قاضی شاکی! هی میگی هیس یواش داد نزن! آره توی اون یادداشت یه جاییش میگفت میخوابم بیدار میشم فقیرتر میشم. منم همینطور عزیزم. منم همینطور. ما هم همینطور عزیزم. ما هم همینطور. +اصن نتونستم جلوی این غر رو بگیرم! و متاسفم از اینکه اوضاع.. و همهش ذهنم داره میچرخه دور و بر هزینهی درمان، و تعطیلی اجباری بعد از نوروز. و راننده تاکسیِ زرد درونم، مدام تحلیل هایی میکنه که به درد عمهم میخوره و قابل به اشتراک گذاشتن نیست. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReLIFE ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Aftaabgardaan گفته است: لپتاپم رو با دلار بیست بیست و پنج تومنی، گرفتم یه چیزی دور و بر سی و خردهای. بعد چون معذب بودم از اینکه پولش رو خودم ندادم و نسبت به لپتاپ قبلی که گرفته بودیمش پنج تومن کلا! بنظرم مبلغ قابل توجهی میومد، روزای اول این شکلی بودم که دختر! از این به بعد لپتاپ رو میذاری روی تخت! خودت روی زمین میخوابی! هر لحظه که نشستم پای لپتاپ و اخبار گرونی و افزایش قیمت ارز رو میشنوم و میشنوم که به ساعت قبل هم تغییر کرده و نگاهم میوفته به لپتاپ، میبینم مثلا لپتاپ با این دلار میشه انقدر، دلم میخواد برم یه تخت جدا برای لپتاپ بگیرم که زبونم لال روی تخت من اذیت نشه قولنج نشه راحت استراحت کنه. حمید سلیمی توی اون یادداشتش که میگفت من شاکیم اقای قاضی شاکی! هی میگی هیس یواش داد نزن! آره توی اون یادداشت یه جاییش میگفت میخوابم بیدار میشم فقیرتر میشم. منم همینطور عزیزم. منم همینطور. ما هم همینطور عزیزم. ما هم همینطور. +اصن نتونستم جلوی این غر رو بگیرم! و متاسفم از اینکه اوضاع.. و همهش ذهنم داره میچرخه دور و بر هزینهی درمان، و تعطیلی اجباری بعد از نوروز. و راننده تاکسیِ زرد درونم، مدام تحلیل هایی میکنه که به درد عمهم میخوره و قابل به اشتراک گذاشتن نیست. من عاشق نوشته های اقای سلیمی هستم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReLIFE ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Aftaabgardaan گفته است: لپتاپم رو با دلار بیست بیست و پنج تومنی، گرفتم یه چیزی دور و بر سی و خردهای. بعد چون معذب بودم از اینکه پولش رو خودم ندادم و نسبت به لپتاپ قبلی که گرفته بودیمش پنج تومن کلا! بنظرم مبلغ قابل توجهی میومد، روزای اول این شکلی بودم که دختر! از این به بعد لپتاپ رو میذاری روی تخت! خودت روی زمین میخوابی! هر لحظه که نشستم پای لپتاپ و اخبار گرونی و افزایش قیمت ارز رو میشنوم و میشنوم که به ساعت قبل هم تغییر کرده و نگاهم میوفته به لپتاپ، میبینم مثلا لپتاپ با این دلار میشه انقدر، دلم میخواد برم یه تخت جدا برای لپتاپ بگیرم که زبونم لال روی تخت من اذیت نشه قولنج نشه راحت استراحت کنه. حمید سلیمی توی اون یادداشتش که میگفت من شاکیم اقای قاضی شاکی! هی میگی هیس یواش داد نزن! آره توی اون یادداشت یه جاییش میگفت میخوابم بیدار میشم فقیرتر میشم. منم همینطور عزیزم. منم همینطور. ما هم همینطور عزیزم. ما هم همینطور. +اصن نتونستم جلوی این غر رو بگیرم! و متاسفم از اینکه اوضاع.. و همهش ذهنم داره میچرخه دور و بر هزینهی درمان، و تعطیلی اجباری بعد از نوروز. و راننده تاکسیِ زرد درونم، مدام تحلیل هایی میکنه که به درد عمهم میخوره و قابل به اشتراک گذاشتن نیست. ان شاالله که با لطف خدا و تلاش خودمون البته راهی رو پیدا کنیم و بتونیم که این اوضاع نا بسامان رو تغییرش بدیم . و بیشتر از این جوونهامون و ارزوهاشون و کشورمون رو به زوال و نابودی نره . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت حقیقتی تلخ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .