Topaz ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 پودينگ قهوه ايرلندي نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر قهوه ای یک چهارم فنجان + ۲ ق غ نمک خیلی کم خامه ۲ فنجان پودر فوری اسپرسو۱ ق غ عصاره وانیل ۱ ق چ خامه روی پودینگ ۱ فنجان طرز تهیه: نشاسته ذرت، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید. خامه را اضافه کرده روی حرارت بخار آب با همزن برقی بزنید تا نرم و غلیظ شود خامه را از روی حرارت برداشته و پودر اسپرسو را اضافه کنید و مخلوط نمایید . پودینگ را به اندازه ی مساوی در ۶ لیوان ریخته و ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود . برای تهیه خامه روی پودینگ خامه را با سرعت بالای همزن بزنید و در حین هم زدن شکر را ۱ قاشق ۱ قاشق به آن اضافه کنید تا پوک و غلیظ شود مقدار کمی پودر اسپرسو در حدی که بین دو انگشت جا بگیرد به خامه اضافه نمایید و روی پودینگها را با خامه پرکنید و در صورت تمایل با شکلات سکه ای تزئین کنید 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .