رفتن به مطلب

پودينگ قهوه ايرلندي


Topaz

ارسال های توصیه شده

spacer.png

پودينگ قهوه ايرلندي

نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر قهوه ای یک چهارم فنجان + ۲ ق غ
نمک خیلی کم
خامه ۲ فنجان
پودر فوری اسپرسو۱ ق غ
عصاره وانیل ۱ ق چ
خامه روی پودینگ ۱ فنجان

طرز تهیه:

نشاسته ذرت، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید. خامه را اضافه کرده روی حرارت بخار آب با همزن برقی بزنید تا نرم و غلیظ
شود

خامه را از روی حرارت برداشته و پودر اسپرسو را اضافه کنید و مخلوط نمایید . پودینگ را به اندازه ی مساوی در ۶ لیوان ریخته و ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود .

برای تهیه خامه روی پودینگ خامه را با سرعت بالای همزن بزنید و در حین هم زدن شکر را ۱ قاشق ۱ قاشق به آن اضافه کنید تا پوک و غلیظ شود

مقدار کمی پودر اسپرسو در حدی که بین دو انگشت جا بگیرد به خامه اضافه نمایید و روی پودینگها را با خامه پرکنید و در صورت تمایل با شکلات سکه ای تزئین کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...