kambiz_landar ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 اخیرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ی دختر هاے ایرونے در زبان فارسی ( پ ) و ( خ ) می باشد،باور ندارید متن زیر رو بخونید!!! مثلا : دوست دارندکه ( پول ) ( خرج ) کنند. ( پسر ) ( خر ) کنند. ( پدر ) ( خام ) کنند. ( پراید ) ( خرد ) کنند. ( پاسپورت ) بگیرند برن ( خارج) . ( پر رو ) و ( خوشگل ) باشند و ( پسرا)بهشون بگن دوست دارم بعد(خر)میشن!.. 1 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 39 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: اخیرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ی دختر هاے ایرونے در زبان فارسی ( پ ) و ( خ ) می باشد،باور ندارید متن زیر رو بخونید!!! مثلا : دوست دارندکه ( پول ) ( خرج ) کنند. ( پسر ) ( خر ) کنند. ( پدر ) ( خام ) کنند. ( پراید ) ( خرد ) کنند. ( پاسپورت ) بگیرند برن ( خارج) . ( پر رو ) و ( خوشگل ) باشند و ( پسرا)بهشون بگن دوست دارم بعد(خر)میشن!.. تکبیررررر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: اخیرا کشف کردند که حرف مورد علاقه ی دختر هاے ایرونے در زبان فارسی ( پ ) و ( خ ) می باشد،باور ندارید متن زیر رو بخونید!!! مثلا : دوست دارندکه ( پول ) ( خرج ) کنند. ( پسر ) ( خر ) کنند. ( پدر ) ( خام ) کنند. ( پراید ) ( خرد ) کنند. ( پاسپورت ) بگیرند برن ( خارج) . ( پر رو ) و ( خوشگل ) باشند و ( پسرا)بهشون بگن دوست دارم بعد(خر)میشن!.. خخخخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دخترحاجی ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 عجبااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .