Narges23 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 نظرتون درباره حس الانتون چیه ...کجای کاری سرخط ....! وسط خط ...! یا ته خط...! تو نقطه درست زندگی قرار گرفتین؟ حس من میگه ی وقتایی میزنم بیرون خط چ خوبه پاک کن داریم ! 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 کجایہ زندگیتممممم 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narges23 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 5 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: کجایہ زندگیتممممم آهنگ کدوم خواننده بدبخته 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 5 ساعت قبل، Narges23 گفته است: نظرتون درباره حس الانتون چیه ...کجای کاری سرخط ....! وسط خط ...! یا ته خط...! تو نقطه درست زندگی قرار گرفتین؟ حس من میگه ی وقتایی میزنم بیرون خط چ خوبه پاک کن داریم ! من زندگی رو خطی نمیبینم حتی زمان هم خطی نیست چه برسه به فرصت ها زندگی و زمان مثل دایره و چرخه هستش ممکنه اول مسیر باشی در کسری از ثانیه به تهش برسی یا برعکس هرچند که توی یه چرخه اول و آخر معنی نداره 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narges23 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، بمب انرژی گفته است: من زندگی رو خطی نمیبینم حتی زمان هم خطی نیست چه برسه به فرصت ها زندگی و زمان مثل دایره و چرخه هستش ممکنه اول مسیر باشی در کسری از ثانیه به تهش برسی یا برعکس هرچند که توی یه چرخه اول و آخر معنی نداره نگاه دید و ذهنیت ها متفاوته،اینم ی نظریه اس جالب بود!ولی همیشه این خط رو توی زندگی الانمون بیشتر شنیدیم یا دیدیم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 7 ساعت قبل، Narges23 گفته است: نظرتون درباره حس الانتون چیه ...کجای کاری سرخط ....! وسط خط ...! یا ته خط...! تو نقطه درست زندگی قرار گرفتین؟ حس من میگه ی وقتایی میزنم بیرون خط چ خوبه پاک کن داریم ! من رو دور تکرارم دوباره رسیدم سر خط 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 19 ساعت قبل، Narges23 گفته است: نگاه دید و ذهنیت ها متفاوته،اینم ی نظریه اس جالب بود!ولی همیشه این خط رو توی زندگی الانمون بیشتر شنیدیم یا دیدیم درسته اما حرفی که من زدم طبق آخرین نظریات علمی در فیزیک و فلسفه و اینا بود طبق این قاعده های جدید این ذهن ماست که به حوادث از لحاظ زمانی ترتیب میده وگرنه قبل و بعد معنی خاصی نداره یعنی همه چیز در آن واحد وجود داره ولی توجه ما باعث میشه که بگیم اول این بعد اون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .