Secret ارسال شده در 4 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2022 آهنگ نابرده رنج احسان خواجه امیری برام هیچ حسی شبیه تو نیست؛ کنارِ تو درگیرِ آرامشم…●♪♫ همین از تمامِ جهان کافیه… همین که کنارت، نفس می کشم●♪♫ برام هیچ حسی؛ شبیه تو نیست…●♪♫ تو؛ پایانِ هر جستجوی منی…●♪♫ تماشای تو؛ عینِ آرامشه… تو زیباترین، آرزوی منی●♪♫ منو از این عذاب رها نمی کنی… کنارمی؛ به من نگاه نمی کنی●♪♫ تمامِ قلبِ تو؛ به من نمی رسه… همین که فکرمی؛ برای من بسه!●♪♫ منو از این عذاب رها نمی کنی… کنارمی؛ به من نگاه نمی کنی●♪♫ تمامِ قلبِ تو؛ به من نمی رسه… همین که فکرمی؛ برای من بسه!●♪♫ از این عادت با تو بودن هنوز؛ ببین لحظه لحظه ام، کنارت خوشه●♪♫ همین عادت با تو بودن یه روز؛ اگه بی تو باشم، منو می کُشه!●♪♫ یه وقتایی اینقدر حالم بده؛ که می پرسم از هر کسی حالتوُ●♪♫ یه روزایی حس می کنم پشتِ من؛ همه شهر می گرده دنبالِ تو…●♪♫ منو از این عذاب رها نمی کنی… کنارمی؛ به من نگاه نمی کنی●♪♫ تمامِ قلبِ تو؛ به من نمی رسه… همین که فکرمی؛ برای من بسه!●♪♫ منو از این عذاب رها نمی کنی… کنارمی؛ به من نگاه نمی کنی●♪♫ تمامِ قلبِ تو؛ به من نمی رسه… همین که فکرمی؛ برای من بسه!●♪♫ 8 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 5 آبان، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 22 دقیقه قبل، shimaGH گفته است: چه زیبا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amin ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 کنار تو درگیر ارامشم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Royaye shab ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 بهترین آهنگ قرن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دخترخوب ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 بسیار بسیار زیبا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 5 آبان، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 2 ساعت قبل، دخترخوب گفته است: بسیار بسیار زیبا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AVA_2002 ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 مرسی خیلی زیبا بود اندر دل من درون و بيرون همه او است اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست اينجاي چگونه کفر و ايمان گنجد بي چون باشد و جود من چون همه اوست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 5 آبان، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 1 ساعت قبل، AVA_2002 گفته است: مرسی خیلی زیبا بود اندر دل من درون و بيرون همه او است اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست اينجاي چگونه کفر و ايمان گنجد بي چون باشد و جود من چون همه اوست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zhiiina ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 سلیقتو دوس دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1and1only ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 19 ساعت قبل، Secret گفته است: آهنگ نابرده رنج احسان خواجه امیری برام هیچ حسی شبیه تو نیست؛ کنارِ تو درگیرِ آرامشم…●♪♫ همین از تمامِ جهان کافیه… همین که کنارت، نفس می کشم●♪♫ برام هیچ حسی؛ شبیه تو نیست…●♪♫ تو؛ پایانِ هر جستجوی منی…●♪♫ تماشای تو؛ عینِ آرامشه… تو زیباترین، آرزوی منی●♪♫ منو از این عذاب رها نمی کنی… کنارمی؛ به من نگاه نمی کنی●♪♫ تمامِ قلبِ تو؛ به من نمی رسه… همین که فکرمی؛ برای من بسه!●♪♫ منو از این عذاب رها نمی کنی… کنارمی؛ به من نگاه نمی کنی●♪♫ تمامِ قلبِ تو؛ به من نمی رسه… همین که فکرمی؛ برای من بسه!●♪♫ از این عادت با تو بودن هنوز؛ ببین لحظه لحظه ام، کنارت خوشه●♪♫ همین عادت با تو بودن یه روز؛ اگه بی تو باشم، منو می کُشه!●♪♫ یه وقتایی اینقدر حالم بده؛ که می پرسم از هر کسی حالتوُ●♪♫ یه روزایی حس می کنم پشتِ من؛ همه شهر می گرده دنبالِ تو…●♪♫ منو از این عذاب رها نمی کنی… کنارمی؛ به من نگاه نمی کنی●♪♫ تمامِ قلبِ تو؛ به من نمی رسه… همین که فکرمی؛ برای من بسه!●♪♫ منو از این عذاب رها نمی کنی… کنارمی؛ به من نگاه نمی کنی●♪♫ تمامِ قلبِ تو؛ به من نمی رسه… همین که فکرمی؛ برای من بسه!●♪♫ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .