ashkan ارسال شده در 30 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین ۷ غذایی که نباید دوباره گرم کنیم ۱. چغندر اگر چغندرکاملا سرد نشده آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل میشود که سمی است ۲. نیمرو به علت وجود باکتری سالمونلا در تخممرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم ۳. سیبزمینی پورهی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم میشود ۴. اسفناج اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست میدهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز میکند ۵. برنج اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس میشود ۶. مرغ مرغ با گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری میکند ۷. غذاها دریایی ماندهی غذاهای دریایی را هرگز نخورید. باکتریها در هوای گرم بیشتر رشد میکنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر میشود 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 30 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین 6 دقیقه قبل، ashkan گفته است: ۷ غذایی که نباید دوباره گرم کنیم ۱. چغندر اگر چغندرکاملا سرد نشده آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل میشود که سمی است ۲. نیمرو به علت وجود باکتری سالمونلا در تخممرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم ۳. سیبزمینی پورهی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم میشود ۴. اسفناج اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست میدهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز میکند ۵. برنج اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس میشود ۶. مرغ مرغ با گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری میکند ۷. غذاها دریایی ماندهی غذاهای دریایی را هرگز نخورید. باکتریها در هوای گرم بیشتر رشد میکنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر میشود عالی بود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .