Royaye shab ارسال شده در 3 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2022 مرغ آردی با سیر و لیمو آرد یک فنجان نمک یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری سینه مرغ نصف شده و بدون پوست و استخوان 3 عدد کره یک فنجان سیر خرد شده 2 الی 4 حبه متوسط لیمو 1 عدد فلفل لیمویی برای مزهدار کردن روش تهیه: * سینهی مرغ را تکه تکه کنید. بهتر است تکهها بلند و نسبتاً باریک باشند. * آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید. تکههای مرغ را نیز داخل کیسه بریزید. دهانهی آن را ببندید و خوب تکان دهید تا تکههای مرغ کاملاً از محتویات داخل کیسه پوشانده شوند. * کره را حرارت دهید تا ذوب شود. سیر را به مدت 3 الی 4 دقیقه، در کره تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس تکههای مرغ را که از آرد پوشیده شدهاند، به کره و سیر اضافه کنید. * مرغ را حدود 10 الی 15 دقیقه سرخ کنید تا کاملاً پخته شود. روی آن آب لیمو ترش تازه بچکانید و میل بفرمایید. 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فندق ارسال شده در 3 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2022 ممنون گل 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .