Topaz ارسال شده در 12 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2023 کاسه کاراملی بادکنک رو پر از آب کنید بدون اینکه حباب داخلش بره بادکنک رو خشک کنید و روی یه لیوان قرار بدین بطوری که گره داخل لیوان قرار بگیره بعد دو نیم پیمانه شکر یک پیمانه آب و نصف پیمانه عسل با هم مخلوط کنید روی حرارت بذارین تا بجوشه و کمی غلیظ بشه این زمان حدود ۲۰ دقیقه ممکنه طول بکشه همونطور که داغه با قاشق روی بادکنک بریزین اجازه بدین تا کاملا خنک بشه پس از خنک شدن بادکنک رو سواخ کرده تا آب داخلش خارج بشه خیلی آروم بادکنک رو از داخل کاسه بردارین مراقب باشید آب روی کاسه ریخته نشه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .