Ni_ka ارسال شده در 28 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2022 برای گرفتن بوی زُهم یا بوی زُخم بوقلمون مرغ جهت درست کردن انواع غذا با بوقلمون و خوشمزه شدن آن چندین روش و فوت و فن وجود دارد. چه در طرز تهیه بوقلمون سرخ شده و چه چلو گوشت یا خورش بوقلمون یک روش مزهدار کردن بوقلمون مجلسی با نمک و فلفل و زعفران است. یک روش دیگر مرینیت کردن بوقلمون با زردچوبه، نمک، فلفل و روغن زیتون است. تمام قسمتهای بوقلمون را به این مواد آغشته کنید و به مدت ۲ الی سه ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس بوقلمون را به هر روشی که دوست دارید بپزید. زنجبیل تازه و هویج هم بوی زهم یا بوی زُخم مرغ را از بین میبرند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حواصیل ارسال شده در 27 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین در ۱۴۰۱/۵/۶ در 23:40، Ni_ka گفته است: برای گرفتن بوی زُهم یا بوی زُخم بوقلمون مرغ جهت درست کردن انواع غذا با بوقلمون و خوشمزه شدن آن چندین روش و فوت و فن وجود دارد. چه در طرز تهیه بوقلمون سرخ شده و چه چلو گوشت یا خورش بوقلمون یک روش مزهدار کردن بوقلمون مجلسی با نمک و فلفل و زعفران است. یک روش دیگر مرینیت کردن بوقلمون با زردچوبه، نمک، فلفل و روغن زیتون است. تمام قسمتهای بوقلمون را به این مواد آغشته کنید و به مدت ۲ الی سه ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس بوقلمون را به هر روشی که دوست دارید بپزید. زنجبیل تازه و هویج هم بوی زهم یا بوی زُخم مرغ را از بین میبرند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .