Topaz ارسال شده در 28 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2022 ترافل فندقی: خامه 125 میلی لیتر شکلات سیاه 250 گرم خرد شده آب پرتقال 3 قاشق چایخوری پودر فندق تست شده 40 گرم خرد شده شکلات سیاه آب شده 250 گرم خامه را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شکلات را اضافه کرده هم بزنید از روی حرارت برداشته آب پرتقال و فندق را اضافه کنید روی مواد را پوشانده در یخچال قرار دهید.گاهی به هم بزنید تا زمانی که فرم بگیرد از مایه به اندازه 1 قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کرده و روی سینی قرار داده در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.سپس در شکلات آب شده بغلطانید مجدداً در یخچال به مدت 4 ساعت یا تا زمانی که کاملاً فرم گرفته باشد قراردهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .