رفتن به مطلب

ترافل فندقی


Topaz

ارسال های توصیه شده

 

spacer.png🌰ترافل فندقی: خامه 125 میلی لیتر شکلات سیاه 250 گرم خرد شده آب پرتقال 3 قاشق چایخوری پودر فندق تست شده 40 گرم خرد شده شکلات سیاه آب شده 250 گرم

خامه را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شکلات را اضافه کرده هم بزنید از روی حرارت برداشته آب پرتقال و فندق را اضافه کنید روی مواد را پوشانده در یخچال قرار دهید.گاهی به هم بزنید تا زمانی که فرم بگیرد از مایه به اندازه 1 قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کرده و روی سینی قرار داده در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.سپس در شکلات آب شده بغلطانید مجدداً در یخچال به مدت 4 ساعت یا تا زمانی که کاملاً فرم گرفته باشد قراردهید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...