رفتن به مطلب

طرز تهیه قلیه ماهی سوگول پز


Deli

ارسال های توصیه شده

مواد لازم

ماهی ۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۱ بوته نمک و فلفل به مقدار لازم رب گوجه فرنگی - اختیاری ۲ قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم تمبر هندی (عصاره) ۱ لیوان

 

طرز تهیهspacer.png

۱- ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی که رنگ سبزی تغییر پیدا کند، تفت می‌دهیم. ۲- بعد سیر له شده را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به سبزی‌ها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم می‌زنیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند. ۳- در این مرحله ماهی پاک شده را (تیغ و استخوان‌های ماهی نباید خارج شود) همراه با رب گوجه‌فرنگی به مخلوط درون قابلمه می‌افزاییم ۴- پس از تفت دادن آنها به مدت یک دقیقه، عصاره تمرهندی را با آرد مخلوط کرده و به همراه سه لیوان آب به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه جوش آمد، حرارت را کم کرده و می‌گذاریم تا کاملاً جا بیفتد. سایر نکات ماهی شیر یا هر ماهی دیگر جنوب مانند هامور، راشکو، سنگسر، حلوا سیاه و... قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است که در اهواز ،خوزستان و سایر مناطق جنوبی کشور بسیار محبوب است برای تهیه عصاره تمبر هندی یک لیوان آب و نصف یک بسته تمرهندی را با هم مخلوط کرده و از صافی رد کنید تا عصاره آن به دست اید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...