Deli ارسال شده در 23 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 مواد لازم ماهی ۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۱ بوته نمک و فلفل به مقدار لازم رب گوجه فرنگی - اختیاری ۲ قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم تمبر هندی (عصاره) ۱ لیوان طرز تهیه ۱- ابتدا پیاز را در قابلمهای با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی که رنگ سبزی تغییر پیدا کند، تفت میدهیم. ۲- بعد سیر له شده را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به سبزیها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم میزنیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند. ۳- در این مرحله ماهی پاک شده را (تیغ و استخوانهای ماهی نباید خارج شود) همراه با رب گوجهفرنگی به مخلوط درون قابلمه میافزاییم ۴- پس از تفت دادن آنها به مدت یک دقیقه، عصاره تمرهندی را با آرد مخلوط کرده و به همراه سه لیوان آب به مواد قبلی اضافه میکنیم. بعد از اینکه جوش آمد، حرارت را کم کرده و میگذاریم تا کاملاً جا بیفتد. سایر نکات ماهی شیر یا هر ماهی دیگر جنوب مانند هامور، راشکو، سنگسر، حلوا سیاه و... قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است که در اهواز ،خوزستان و سایر مناطق جنوبی کشور بسیار محبوب است برای تهیه عصاره تمبر هندی یک لیوان آب و نصف یک بسته تمرهندی را با هم مخلوط کرده و از صافی رد کنید تا عصاره آن به دست اید. 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .