رفتن به مطلب

این ۸ کار آی کیو شما را پایین می‌آورد


اشکانم

ارسال های توصیه شده

این ۸ کار آی کیو شما را پایین می‌آورد 

باشگاه خبرنگاران جوان : حال اگر نمی‌خواهید عصب‌های مغزی خود را تخریب و بهره‌ هوشی خود را کم کنید باید بدانید برخی از کارها حتی کارهای روزانه هستند که سبب کاهش آی کیو می‌شوند. برای اینکه بدانید چه کارهایی آی کیو را پایین می‌آورد با ما همراه باشید.
این 8 کار آی کیو شما را پایین می‌آورد

بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیقات محققان، مصرف بیش از اندازه‌ چربی‌های اشباع سبب می‌شود بر روی عملکرد مغز تاثیر بگذارند و حتی فرد را به سمت اعتیاد، سوق دهد. بدون شک تقویت هوش و حافظه برای هر شخصی مهم است. بر اساس تحقیقاتی که محققان در این حوزه انجام داده‌اند عوامل مختلفی از فناوری گرفته تا عادت‌های غذایی و سبک زندگی می‌توانند بر نحوه‌ زندگی ما تاثیر بگذارند.

طبیعتا هر چه این عادت‌ها درست‌تر باشند مثل انجام بازی‌های فکری، خوردن غذاهای سالم، جدول حل کردن و محاسبات ذهنی و... سبب تقویت هوش و عملکرد بهتر مغز می‌شوند. در سمت مقابل، هر چه این عادت‌ها نادرست‌تر باشند هوش مغزی شما را تخریب می‌کنند و سبب می‌شود کارایی مغز و توانایی فکر کردن کاهش یابد.

طبق این تحقیقات، از سال ۱۹۳۰ به دلیل اینکه شرایط زندگی و تغذیه و تحصیلات مردم جوامع مختلف، بهبود یافت آی کیو نیز در سراسر جهان افزایش یافت. اما محققان ادعا می‌کنند که در چند سال اخیر، میزان بهره‌ هوشی افراد، افت پیدا کرده است. همچنین هوش اجتماعی نیز در ۵۰ سال اخیر با کاهش، رو به رو شده است. این محققان معتقدند که علاوه بر یادگیری مهارت‌های جدید، برخی از کارهای دیگر هم هستند که به حفظ و تقویت آی کیو کمک می‌کنند.

حال اگر نمی‌خواهید عصب‌های مغزی خود را تخریب و بهره‌ هوشی خود را کم کنید باید بدانید برخی از کارها حتی کارهای روزانه هستند که سبب کاهش آی کیو می‌شوند. برای اینکه بدانید چه کارهایی آی کیو را پایین می‌آورد با ما همراه باشید.

 

۸ کاری که ضریب هوشی شما را پایین می‌آورند

انجام دادن چند کار به طور همزمان

از آنجا که هوش و ﺁی کیو برای تمام افراد حائز اهمیت است، لذا افراد زیادی می‌خواهند بدانند که چه کارهایی آی کیو را پایین می‌آورد و شاید بسیاری از این افراد ندانند که حتی کارهای روزانه‌ ساده هم می‌توانند سبب افت آی کیو شود. یکی از این کارهای روزانه، انجام دادن همزمان چند کار با هم است. بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام گرفته، ثابت شده که مغز انسان برای انجام چند کار همزمان طراحی نشده است.

زمانی که فرد به سرعت، تمرکز خود را از یک کار به کار دیگری معطوف می‌دارد و این کار را به طور مداوم انجام می‌دهد قسمت شناختی مغز آسیب می‌بیند. با این کار، سوخت مغز به سرعت مصرف می‌شود و سبب می‌شود که مغز، سریع‌تر خسته شود. علاوه بر این، انجام چند کار به طور همزمان، از تفکر عمیق و خلاقانه جلوگیری می‌کند.

خستگی‌های حاصل از کار شبانه یا سفرهای هوایی

بدون شک، هر شخصی که تجربه‌ پرواز با هواپیما را دارد می‌داند که تا یک روز بعد از پرواز هم، فرد احساس گیجی می‌کند و این احساس می‌تواند تا یک تا چند هفته هم باقی بماند.

علاوه بر این، نمونه‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که اختلال‌های ریتم شبانه روزی می‌تواند سبب کاهش کارایی هیپوکامپ مغز شود. بر این اساس، افرادی که دارای شغل‌هایی با شیفت شب یا مسافرت‌های هوایی پی در پی هستند همواره با اختلالات رفتاری همراه هستند.

جست و جوهای اینترنتی، مانع تقویت حافظه و آی کیو می‌شوند

دسترسی داشتن به اطلاعات نامحدود در هر مکان و زمانی هم خوب است و هم بد. وجه خوبی این ماجرا این است که شما در هر مکان و زمانی و فقط با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توانید به هر آدرس، شماره تلفن، دستور غذا، اخبار و .. دست یابید، اما همین امر سبب می‌شود که یادآوری و به خاطر سپردن این موارد را نادیده بگیرید که این، وجه بد ماجرا است. این فناوری به طور مستقیم بر مغز تاثیر نمی‌گذارد، اما بر حافظه و چگونگی ذخیره‌ اطلاعات در آن تاثیر می‌گذارد.

مصرف بیش از حد میوه‌ها مساوی است با کاهش آی کیو

براساس تحقیقات انجام گرفته مبنی بر اینکه چه کارهایی آی کیو را پایین می‌آورد مشخص شده که مصرف بیش از حد میوه‌ها هم سبب کاهش آی کیو در افراد می‌شود. مصرف بیش از حد قند طبیعی یا همون فروکتوز میوه‌ها سبب می‌شود که هورمون انسولین نتواند به خوبی سوخت و ساز قند خون و تولید انرژی در بدن را تامین کند. البته نباید مصرف روزانه‌ میوه را حذف کنید. منظور ما مصرف بیش از حد میوه در طول روز است.

استرس بیش از حد

بر اساس تحقیقاتی که دانشمندان دانشگاه ویگزنر در ایالت اوهایوی آمریکا در خصوص استرس و اینکه چه کارهایی آی کیو را پایین می‌آورد انجام دادن این نتیجه حاصل شد که استرس بیش از حد سبب مرگ سلول‌های مغزی و در نتیجه آلزایمر زودرس می‌شود. در واقع در زمان بروز استرس، هورمون‌های بدن تغییر می‌کنند که نتیجه‌ آن آسیب دائمی به سلول‌های مغز است.

مصرف بیش از حد غذای چرب

مصرف بیش از حد غذاهای چرب و چربی‌های اشباع شده مثل کره و نیمرو سبب می‌شود که عملکرد دوپامین مغز مختل شود و در نتیجه عملکرد شناختی مغز کاهش یابد.

چاقی بیش از حد از دلایل مخفی کاهش آی کیو است

چاقی یکی از مهم‌ترین دلایلی زوال عقل، کاهش عملکرد شناختی مغز، کاهش سطح هوش و عدم توانایی در حل مساله‌های پیچیده و محاسباتی است. بر اساس تحقیقات انجام گرفته مشخص شده، افرادی که در نوجوانی دچار چاقی و اضافه وزن هستند در زمینه‌ درسی ضعیف‌تر از همنوعان خود هستند.

قرار گرفتن در برابر دود و استعمال سیگار، مساوی است با خاموشی مغز

سیگار کشیدن یا قرارگیری در معرض این دود به مغزتان ﺁسیب می‌رساند. دود سیگار و سیگار کشیدن سبب می‌شود مواد سمی مثل مونواکسید کربن وارد بدن شود. اگر مقدار این مواد سمی در بدن، افزایش یابد عملکرد عروق خونی دچار مشکل و در نتیجه نورون‌های زیادی در مغز از بین می‌روند. این عامل سبب می‌شود شخص در مدت زمان کوتاهی، دچار کاهش سطح هوش شود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...