Secret ارسال شده در 20 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 دوستان اگه پست به صورت نامنظم نمایش داده میشه کافیه صفحه گوشیتونو بچرخونین هاردیک شلات، عکاس حیات وحش، هشت ساعت منتظر بود تا یک عکس رویایی از یک شیر تنومند در حال نوشیدن از یک چاله آب بگیرد. تصویری که در پارک ملی گیر، گجرات، هند گرفته شده است، شیری را نشان میدهد که در گرمای سوزان جنگل، سر خود را برای نوشیدن آب خم کرده و به سمت دوربین خیره شده است. هاردیک شلات، عکاس این اثر میگوید که شیرها عموماً دوست دارند در استتار بمانند؛ پس به دست آوردن شانسی برای عکاسی از آنها در حال نوشیدن آب در یک منطقه باز، فرصتی استثنایی و نادر است. عکاس هندی این شیر باشکوه را با یک لنز ۵۰۰ میلی متری و با دوربین Canon 7D Mark II خود شکار کرد. شلات توضیح میدهد: ما تقریباً هشت ساعت در طرف مقابل چاله آب در جنگل منتظر ماندیم و مطمئن شدیم که استتار شدهایم. مهم بود که بهراحتی دیده نشویم تا شیر بتواند در گرمای سوزان تابستان در جنگلی که بیش از ۴۶ درجه سانتیگراد داشت، بیاید و آب بنوشد. تصویر گرفتهشده قطعاً ارزش انتظار را داشت. عکاس صبور هندی توضیح میدهد: چالش اصلی که حین کار روی گربهسانان بزرگ با آن روبهرو هستم، اندازه واقعاً بزرگ آنها است؛ آنها بسیار گریزپا هستند و به خوبی با رنگهای طبیعی خود استتار میشوند. ما میتوانیم گربهسانان بزرگجثه را در جنگل ببینیم، اما شکار عکس از آنها واقعاً چالشبرانگیز است، شیرها در زیستگاه طبیعی خود هرگز ژست نمیگیرند. بنابراین باید ساعتها و گاهی حتی روزها منتظر بمانیم تا سرشان به سمت دوربین بچرخد. هشت ساعت انتظار برای عکاسی از شیر در حال نوشیدن آب، عکس رویایی هنرمند هندی بود که در پایان ارزش انتظار را داشت. شلات که در ایالت گجرات در مناطق وسیعی از علفزارها و جنگلهای انبوه بزرگ شده، لنز خود را برای عکاسی از مجموعهای از موجودات شگفتانگیز آموزش داده است. ببرها، پلنگها و روباهها همگی در حسگر او شکار شدهاند. من از جنگلها، پارکهای ملی و پناهگاههای مختلف و همچنین مکانهای مختلف برای عکسهای حیاتوحش بازدید کردهام. مرتباً از این مکانها بازدید میکنم. این عکاس جوان علاقه زیادی به تنوع زیستی دارد و امیدوار است که تصاویرش آگاهی را در مورد حیات وحش خیرهکننده هند گسترش دهد. شلات میافزاید: من برای محافظت از زندگیهای درمعرض خطر و منحصربهفرد تلاش میکنم تا تعادل ایدئالی برای رشد روی زمین ایجاد شود. امیدواریم از تماشای رفقای سکرت لذت برده باشید 15 2 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 20 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ATENAM ارسال شده در 20 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 16 دقیقه قبل، Secret گفته است: Such a wooow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 20 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 26 دقیقه قبل، ATENAM گفته است: Such a wooow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1and1only ارسال شده در 23 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۲۹ در 17:46، Secret گفته است: قرار بود این استیکر هارو دوباره اضافه کنی پس کو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kami ارسال شده در 26 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2022 باحاله شخصا عاشق گربه سانان هستم.دمت گرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoseinn ارسال شده در 27 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2022 باحال بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .