Kereshmeh ارسال شده در 19 مهر، 2022 ارسال شده در 19 مهر، 2022 آخر هفته چی بازی کنیم؟ Sniper Elite 5 بازی اسنایپر الیت یک بازی پر طرفدار و با اصالت در سبک تک تیراندازی است(عاشق تک تیرندازم)که طی این چند سال و طی این چند نسل دستخوش تغییرات زیادی شده. داستان بازی در فرانسه اتفاق میافتد و در واقع کارکتری که کنترل او را در دست دارید یعنی Karl Fairbourne معروفِ باید از خرابکاریهای نازیها جلوگیری کنید. کارل یک متخصص و یک تک تیر انداز حرفهای است. در بازی شما تا حد زیادی آزادی عمل دارید تا ماموریتها را به اشکال مختلف به پایان برسانید. میتوانید پر سرو صدا برید جلو یا مانند سری بازی AssassinsCreed به صورت کاملا مخفیانه مراحل را پیش ببرید. - نکات مثبت : * مکانیک و گانپلی خوب مخصوصا اسلحههای اسنایپر * گزینههای زیاد شخصیسازی * ارائه حس خوب آزادیعمل در نحوه اجرای ماموریتها - نکات منفی : * تنوع نهچندان خوب ماموریتهای اصلی * برخی رفتارهای عجیب هوش مصنوعی دشمنان این بازی رو پیشنهاد میکنم..هم سبک و گرافیک خوبی داره هم من از آزادی عمل تو بازی خوشم میاد...پیشنهاد میکنم امتحان کنید 2 1 نقل قول
Secret ارسال شده در 19 مهر، 2022 ارسال شده در 19 مهر، 2022 4 دقیقه قبل، Kereshmeh گفته است: آخر هفته چی بازی کنیم؟ Sniper Elite 5 بازی اسنایپر الیت یک بازی پر طرفدار و با اصالت در سبک تک تیراندازی است(عاشق تک تیرندازم)که طی این چند سال و طی این چند نسل دستخوش تغییرات زیادی شده. داستان بازی در فرانسه اتفاق میافتد و در واقع کارکتری که کنترل او را در دست دارید یعنی Karl Fairbourne معروفِ باید از خرابکاریهای نازیها جلوگیری کنید. کارل یک متخصص و یک تک تیر انداز حرفهای است. در بازی شما تا حد زیادی آزادی عمل دارید تا ماموریتها را به اشکال مختلف به پایان برسانید. میتوانید پر سرو صدا برید جلو یا مانند سری بازی AssassinsCreed به صورت کاملا مخفیانه مراحل را پیش ببرید. - نکات مثبت : * مکانیک و گانپلی خوب مخصوصا اسلحههای اسنایپر * گزینههای زیاد شخصیسازی * ارائه حس خوب آزادیعمل در نحوه اجرای ماموریتها - نکات منفی : * تنوع نهچندان خوب ماموریتهای اصلی * برخی رفتارهای عجیب هوش مصنوعی دشمنان این بازی رو پیشنهاد میکنم..هم سبک و گرافیک خوبی داره هم من از آزادی عمل تو بازی خوشم میاد...پیشنهاد میکنم امتحان کنید 3 نقل قول
Roshaa ارسال شده در 19 مهر، 2022 ارسال شده در 19 مهر، 2022 22 دقیقه قبل، Kereshmeh گفته است: آخر هفته چی بازی کنیم؟ Sniper Elite 5 بازی اسنایپر الیت یک بازی پر طرفدار و با اصالت در سبک تک تیراندازی است(عاشق تک تیرندازم)که طی این چند سال و طی این چند نسل دستخوش تغییرات زیادی شده. داستان بازی در فرانسه اتفاق میافتد و در واقع کارکتری که کنترل او را در دست دارید یعنی Karl Fairbourne معروفِ باید از خرابکاریهای نازیها جلوگیری کنید. کارل یک متخصص و یک تک تیر انداز حرفهای است. در بازی شما تا حد زیادی آزادی عمل دارید تا ماموریتها را به اشکال مختلف به پایان برسانید. میتوانید پر سرو صدا برید جلو یا مانند سری بازی AssassinsCreed به صورت کاملا مخفیانه مراحل را پیش ببرید. - نکات مثبت : * مکانیک و گانپلی خوب مخصوصا اسلحههای اسنایپر * گزینههای زیاد شخصیسازی * ارائه حس خوب آزادیعمل در نحوه اجرای ماموریتها - نکات منفی : * تنوع نهچندان خوب ماموریتهای اصلی * برخی رفتارهای عجیب هوش مصنوعی دشمنان این بازی رو پیشنهاد میکنم..هم سبک و گرافیک خوبی داره هم من از آزادی عمل تو بازی خوشم میاد...پیشنهاد میکنم امتحان کنید 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .