رفتن به مطلب

کیک هویج🥕


Royaye shab

ارسال های توصیه شده

 

🍮🍰#کیک_هویج

🥕مواد لازم برای کیک:

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان دسته دار فرانسوی)
من شکر قهوه ای ریختم 
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر 
2 قاشق چایخوری دارچین
 1 قاشق چای خوری وانیل
 2.5 قاشق چای خوری بکینگ پودر 
3 عدد هویج کوچک رنده شده
2 و نیم لیوان آرد 

🍘طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را 8_7 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. روغن مایع و شیر را بریزید و مجدد در حد مخلوط شدن هم بزنید. همزن برقی را کنار بذارید. هویج ها را با قسمت ریز رنده کنید(هویج را در یک جهت رنده بکشید که آب نیندازد) به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. 2 و نیم لیوان آرد ، وانیل ، بکینگ پودر و دارچین را الک کرده به مایه کیک اضافه کنید و آرام هم بزنید. نصف لیوان آرد را در صورتی که مایه کیک آبکی بود با کنترل اضافه کنید. مایه کیک را داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید(حدود 50_45 دقیقه). با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید خلال چوبی را داخل کیک فرو ببرید وقتی تمیز بیرون آمد یعنی پخته است. بعد از پخت وقتی ولرم شد از قالب برگردانید و داخل ظرف سرو بذارید

spacer.png

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...