kambiz_landar ارسال شده در 20 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2022 روش تهیه یک خورش با گوشت بره را در این دستور می آموزید. امیدواریم این دستور مورد استقبال شما قرار بگیرد. مواد لازم: روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری آرد 2 قاشق غذا خوری پیاز خرد شده یک عدد گوجه فرنگی خرد شده 800گرم سوپ گوجه 420 گرم آب 6 فنجان جو پوست کنده یک دوم فنجان گوشت استیک خرد شده در قطعات 3 سانتی متری نان تست 150 گرم هویج و کرفس هر کدام ۱۵۰ گرم خرد شده طرز تهیه: 1. روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت گرم کنید. 2. گوشت خرد شده را در روغن بریزید و هم بزنید تارنگ آن کمی تیره تر شود. 3. در این هنگام آرد، پیاز، کرفس خرد شده و هویج را اضافه کنید. 4. بپزید و هم بزنید تا پیاز ها نرم شوند. 5. سپس گوجه فرنگی ها را بریزید و سوپ را با میزان آبی که در پشت پاکت آن آمده است به مواد اضافه کنید. 6. 2 ساعت با حرارت ملایم در حالیکه درب ظرف را گذاشته اید مواد را بپزید. 7. سپس در ظرف سرو بریزید و روی آنرا با تکه های نان تست تزیین کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .