kambiz_landar ارسال شده در 16 آذر، 2022 ارسال شده در 16 آذر، 2022 مواد لازم رولت شکلاتی: تخممرغ: ۴ عدد آرد: ۳ قاشق سوپخوری پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری شیر: یکچهارم پیمانه شکلات خردشده: ۱۸۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم توتفرنگی: ۳۵۰ گرم روش تهیه رولت شکلاتی: ۱ - شکلات خرد شده را همراه شیر و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوبشده صاف و یکدست شود. ۲- سپس از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. تخممرغها را همراه شکر و وانیل خوب بزنید تا حجمشان دوبرابر شده و به رنگ روشن درآید. ۳- مواد شکلاتی را به زردهها بیفزایید و هم بزنید و در ادامه آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید. ۴- ترکیب به دست آمده را روی سینی ۳۰۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی در آن پهن کرده و مقداری پودر نارگیل روی آن پاشیدهاید بریزید و صاف کنید. ۵- مواد را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. ۶- پس از اینکه از فر خارج کردید یک سینی دیگر را روی رولت پخته قرار دهید تا در همان حال خنک شود. ۷- مواد را از سینی فر خارج کنید و روی کاغذ روغنی اضافی که کنار دستتان گذاشتهاید برگردانید. ۸- کاغذ روغنی پشت رولت پخته شده را کنده و کنار بگذارید. ۹- روی رولت را پودر نارگیل بپاشید سپس با خامه فرم گرفته و توتفرنگیهای خرد شده آن را پوشش دهید. رولت را رول کرده کاغذ روغنی را دورش بپیچید و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. رولت را داخل ظرف مورد نظر قرار داده با پودر کاکائو، خامه و توتفرنگی تزیین کنید. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .