kambiz_landar ارسال شده در 16 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2022 مواد لازم رولت شکلاتی: تخممرغ: ۴ عدد آرد: ۳ قاشق سوپخوری پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری شیر: یکچهارم پیمانه شکلات خردشده: ۱۸۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم توتفرنگی: ۳۵۰ گرم روش تهیه رولت شکلاتی: ۱ - شکلات خرد شده را همراه شیر و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوبشده صاف و یکدست شود. ۲- سپس از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. تخممرغها را همراه شکر و وانیل خوب بزنید تا حجمشان دوبرابر شده و به رنگ روشن درآید. ۳- مواد شکلاتی را به زردهها بیفزایید و هم بزنید و در ادامه آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید. ۴- ترکیب به دست آمده را روی سینی ۳۰۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی در آن پهن کرده و مقداری پودر نارگیل روی آن پاشیدهاید بریزید و صاف کنید. ۵- مواد را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. ۶- پس از اینکه از فر خارج کردید یک سینی دیگر را روی رولت پخته قرار دهید تا در همان حال خنک شود. ۷- مواد را از سینی فر خارج کنید و روی کاغذ روغنی اضافی که کنار دستتان گذاشتهاید برگردانید. ۸- کاغذ روغنی پشت رولت پخته شده را کنده و کنار بگذارید. ۹- روی رولت را پودر نارگیل بپاشید سپس با خامه فرم گرفته و توتفرنگیهای خرد شده آن را پوشش دهید. رولت را رول کرده کاغذ روغنی را دورش بپیچید و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. رولت را داخل ظرف مورد نظر قرار داده با پودر کاکائو، خامه و توتفرنگی تزیین کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .