رفتن به مطلب

خوراکے مجلسے با گوشت گوساله


kambiz_landar

ارسال های توصیه شده

این خوراکی خوشمزه که با گوشت گوسفند تهیه می شود بسیار لذیذ است و برای میهمانی ها و مجالس و دورهمی های خانوادگی بک غذای مجلسی به شمار می آید
 
راگوی گوشت گوسفند با زردآلو
مواد لازم:
پیازچه: 6 ساقه
فلفل سبز: 3 عدد
گوشت گوسفند: 800 گرم
کره: 4 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا (شیرین): 2 قاشق چایخوری
سیر (ساطوری شده): 2 حبه
زردآلو: 400 گرم
خامه مایع: 300 گرم
آرد: 4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ساقه های سبز پیازچه را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. قسمت های سفید را هم به ضحامت نیم سانتیمتر حلقه کنید. فلفل سبز را هم حلقه کنید (فراموش نکنید که پیش از خرد کردن، دانه ها را دور بریزید).
گوشت را لقمه ای خرد کرده و سپس با نمک و فلفل سیاه نیمکوب و کمی پودر کاری مزه دار کنید. کره را در قابلمه یا تاوه ی گود آب کرده و گوشت ها را سرخ کنید. قسمتهای سفید پیازچه، سیر، پودر پاپریکا و فلفل سبز را اضافه کرده و کمی دیگر مواد را سرخ کنید. 400 میلی لیتر آب داغ روی مواد بریزید. درپوش ظرف را بگذارید و مواد را 50- 45 دقیقه بپزید.
در این فاصله زردآلوها را دو نیم سپس هر نیمه را 3 قاچ عمودی (مانند قاچ خربزه ای) کنید. خامه و آرد را مخلوط کرده و همراه با زردآلوها به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بپزید.
راگو را در ظرف بریزید. پیازچه های کنار گذاشته را هم روی غذا بریزید.
 
ویرایش شده توسط kambiz_landar
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • kambiz_landar عنوان را به خوراکے مجلسے با گوشت گوساله تغییر داد

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...