نیلوفرآبی ارسال شده در 16 آذر، 2022 ارسال شده در 16 آذر، 2022 متن آهنگ جدید مهدی جهانی و علیشمس چقدر تنهام فکر میکردم اون یه ذره آدمه رفت و تنها شد دلم یه عالمه البته تا اونجایی که یادمه هر چی خوردم از این دله سادمه من خسته شدم از آدما و طعنه هاشون خسته شدم از اومدنو رفتناشون خستم از خیابونو پیاده روهاش ازت که خواسته بودم مراقبم باش چقدر تنهام تنهام تنهام چقدر سرده بی تو دستام تو رو میخوام میخوام میخوام پر از اشکه سرده چشمام چقدر تنهام تنهام تنهام چقدر سرده بی تو دستام تو رو میخوام میخوام میخوام پر از اشکه سرده چشمام 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 آذر، 2022 مالک ارسال شده در 16 آذر، 2022 ۱ ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ جدید مهدی جهانی و علیشمس چقدر تنهام فکر میکردم اون یه ذره آدمه رفت و تنها شد دلم یه عالمه البته تا اونجایی که یادمه هر چی خوردم از این دله سادمه من خسته شدم از آدما و طعنه هاشون خسته شدم از اومدنو رفتناشون خستم از خیابونو پیاده روهاش ازت که خواسته بودم مراقبم باش چقدر تنهام تنهام تنهام چقدر سرده بی تو دستام تو رو میخوام میخوام میخوام پر از اشکه سرده چشمام چقدر تنهام تنهام تنهام چقدر سرده بی تو دستام تو رو میخوام میخوام میخوام پر از اشکه سرده چشمام نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .