kambiz_landar ارسال شده در 7 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2022 مواد لازم : آرد سفید نیم كیلو كره ی گیاهی 250 گرم ماست 250 گرم نمك یك قاشق چای خوری بیكینگ پودر یك قاشق مرباخوری خرمای بدون هسته نیم كیلو پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد از هر كدام دو قاشق غذاخوری دارچین یك قاشق چای خوری زعفران آب شده یك قاشق مرباخوری طرز تهیه : - خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. - کره را کمی روی حرارت آب کنید. - ماست را با بیكینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط كنید. - آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. - خمیر را خوب ورز دهید. - خمیر را در یك ظرف كه درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید. - بعد از خمیر به اندازه یك گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید. - شیرینی ها را می توانید به هر شكل كه دوست دارید، درست كنید. - شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. - در صورت تمایل می توانید مقداری كنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط كنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را كنجد بپاشید. تبیان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .