kambiz_landar ارسال شده در 6 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2022 اگر دوست دارید ته دیگ غذاهاتون خوشمزه و خوشرنگ از آب دربیاد به نکته هایی که به شما در ادامه خواهیم گفت خوب توجه کنید. ۱. نکته اول و از همه مهم تر:روغن داغ! روغنتون داغ نباشه ته دیگتون خوب نمیشه. http://uupload.ir/files/6090_12296366_693.jpg ۲. ته دیگ برنج زعفرونی:روغن داغ+زعفرون دم کشیده+ته استکان آب. به جلیز ویلیز که افتاد برنج رو که آبکش کردیم اضافه می کنیم و حسابی فشرده می کنیم، بعد هم بقیه برنج را می ریزیم. ۳. نکته مهم:بعد از گذاشتن دم کنی و درب قابلمه به مدت ده دقیقه شعله متوسط باشه تا ته دیگ خودشو بگیره. بعد رو شعله کم می کنیم. http://uupload.ir/files/e5b7_12296363_376.jpg ۴. ته دیگ سیب زمینی حلقه شده:روغن داغ+زردچوبه+حلقههای سیب زمینی. می تونید یک طرف سیب زمینی رو سرخ کنید و برگردونید. ریختن نمک اختیاری هست. گذاشتن چندپر جعفری یا ریختن کنجد کف قابلمه ته دیگتون رو خشگل می کنه. می تونید سیب زمینیها رو با چاقو یا کاتر قالب بزنید. http://uupload.ir/files/uvcp_12296362_703.jpg ۵. ته دیگ سیب زمینی رنده شده:روغن داغ+سیب زمینی رنده شده+نمک فلفل زردچوبه. این ته دیگیکم حساسه. روغنش کم باشه می سوزه. شعله ش زیاد باشه خیلی زود می سوزه. ۶. ته دیگ نون لواش یا نون تافتون:بی اغراق خیلی! خوشمزه س. روغن داغ+دولایه نون لواش یا یک لایه تافتون. می تونید نونتون رو خیس کنید و بزارید. نون رو می تونید با قیچی به شکل دلخواهتون برش بزنید. http://uupload.ir/files/xecj_12296364_505.jpg ۷. ته دیگ بادمجون: بادمجون رو پوست بگیرید. حلقه حلقه کنید. نمک بزنید و نیم ساعت بمونه. فشارش بدید تا تلخی ش بره. کف قابلمه روغن داغ ویه طرف رو سرخ کنید و برگردونید و برنج رو روش بریزید. ۸. ته دیگ کدو:کدوحلوایی یا تنبل رو بشویید. خرد کنید. پوست بگیرید. روغن داغ+یکم دارچین+کدو و بعد هم برنج. ۹. ته دیگ پیاز!:پیاز رو حلقه حلقه کنید. کف قابلمه داخل روغن داغ بچینید. مراقب حرارت باشید که زود می سوزه! http://uupload.ir/files/3633_12296365_406.jpg ۱۰. ته دیگ بال مرغ: بال مرغ رو از قبل مزه دار کنید. (نمک فلفل سیر پیاز یا هرجور که دوست دارید مزه دار کنید). کف قابلمه روغن را داغ کنید. یک طرف بال مرغ رو سرخ کنید و برگردونید. مرتب دورتا دور بچینید و برنج رو روش بریزید. ۱۱. از لبو یا چغندر هم می تونید برای ته دیگ استفاده کنید. ۱۲. ته دیگ ته چین:یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفرون مخلوط کنیدو هم بزنید. دو قاشق ماست رو با دو پیمونه برنج آبکش شده و تخم مرغ و زعفرون و نمک فلفل مخلوط کنید. کف قابلمه روغن داغ بریزید و مخلوط رو بریزید. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .