رفتن به مطلب

خــــواص شــکر ســـرخ☕🌱


نیلوفرآبی

ارسال های توصیه شده

 

spacer.png

 

تفاوت شکر سرخ,قهوای,سفید

شکر قهوه ای، شکر سرخ و شکر سفید انواع
 شکر هستند که هر سه آنها از نیشکر بدست می آیند، اما به خاطر آن که فرآیند تولید آن ها با یکدیگر متفاوت است خواص آن ها نیز با یکدیگر فرق می کند.حاصل پالایش نیشکر دو محصول، قند (ساکاروز) و شیره قند
 ( ملاس) می باشد.ملاس یک مایع قهوه ای رنگ و غلیظ است که در آن به میزان زیادی از آنتی اکسیدان و مواد معدنی همچون پتاسیم، منیزیم و آهن یافت می شود. این ماده شامل مقدار کمی کلسیم، فسفر، گوگرد، مس، سدیم، منگنز، روی و ویتامین B می باشد. در حقیقت ماده مغذی و با ارزش موجود در نیشکر، ملاس نام دارد.

شکر سرخ چیست؟ 

شکر سرخ در واقع همان شکر خامی است که از عصاره اصلی گیاه نیشکر بدست می آید و درصد شکر آن از ۸۸% کمتر نیست. هیچ ماده و افزودنی شیمیایی در فرآیند تولید شکر سرخ دخالت ندارد و به خاطر وجود بیشترین میزان ملاس سرشار از انواع املاح، ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص ماده معدنی کروم می باشد؛ شکر سرخ طبعی گرم و تر دارد و برای رفع سردی مفید است. مقدار کالری (انرژی) و ساکاروز شکر سرخ در مقایسه با شکر قهوه ای و شکر سفید بسیار کمتر است در ضمن مقدار کم کالری و ساکاروز شکر سرخ و جذب دیر قند باعث شده است تا بیماران دیابتی و افرادی که اضافه وزن دارند، آنرا با آسودگی خاطر استفاده کنند.

شکر قهوه ای 

این نوع شکر از ترکیب ساکارز (شکر تصفیه شده) با درصدهای مختلفی از ملاس بدست می آید، طرز تهیه شکر قهوه ای بدین صورت است که برای بدست آوردن محصولی نرم و روان که طعم مطبوع و دلپذیری در دهان ایجاد کند، شکر سفید را آسیاب و الک میکنند و سپس مقدار معینی از ملاس را به صورت لایه ای نازک بر روی ذرات شکر می ریزند.  از نظر تجاری دارای انواع مختلفی می باشد که از شماره ۱ تا ۱۵ با توجه به رنگ طبقه میشوند، شماره ۱ رنگی نسبتا سفید و شماره ۱۵ رنگ قهوه ای تیره دارد. هر چند شکر قهوه ای از نظر ارزش غذایی و خواص درمانی به پای شکر سرخ نمی رسد اما به خاطر وجود مقدار کمی ملاس نسبت به شکر سفید برتری هایی دارد  ولی استفاده آن برای اشخاص دیابتی هستن توصیه نمی شود 

شکر سفید:

شکر سفید از شکر خام بدست می آید. اما امروزه برای سفید کردن شکر از مواد شیمیایی همچون دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو..استفاده می شود که علاوه بر تغییر مزاج باعث بروز بیماری هایی نیز میشود. این نوع شکر، مزاجی سرد و خشک دارد؛ فاقد ملاس، ویتامین، مواد معدنی و فیبر است و برای افراد دیابتی  ودارای رژیم توصیه نمی شود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...