نیلوفرآبی ارسال شده در 29 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2022 (ویرایش شده) چــربـــی خـــون بـــالـــا رو چــگــونه درمــان کــنــیم اول از هـــمه بــایــد اصــلاح تغذیــه رو رعـــایــت کــنــیـــد دوای شـــمـا در غــذای شــماسـت. که مــنـع ســرخ کــردنی بــا رو غــن مایـع و نـبـاتی هستین تــرجیـحـا با روغــن ارده کــنجــد و زیــتون ســرخ کنــید کـه جــذب قــلب و کــبـد مـیـشه و رســوب نـمـی کنه داخل رگ هــا. مــنع: پــیتزا، الــویــه، ذرت مـکـزیــکی، شــیــر میــوه (مــثل شیــر موز)، چــای پـر رنگ، کــافــی ها،نــوشــابه، مــاکــارونی، لــازانــیا، حــلیــم، شــیرینی قــنادی، خــامـه، کــله پــاچه، ســرشیــر، تــه دیگ، مــوز، انــبـه، زرد تخــم مــرغ، آب یــخ، غــذاهای چـرب مــواردی کــه در طــب ســنتــی بــرای کــاهش چــربی خـون بــالـا تـوصــیه مـی شـود: ۱_یک قاشق غذا خوری ســرکه ســیب یا انــگور در یک لیــوان آب نیــم ساعت قـبل نــاهـار و شــام ۲_خوردن سماق طبیعی همراه نــاهـار و شــام ۳_خــوردن معـجـون دو سین: ســیـاهـدانه آسیاب شد +عسل همراه صبـحـانـه و شــام یک قاشق مــرباخوری ۴_ دمنــوش ترکیب شد از چــای ترش+چــوب دارچـیـن+چــای ســبز+بــرگ زیــتون عــصــرهــا یــک اســتکــان میل شــود دو قاشـق غــذا خوری از تــرکیب گلــها درقوری با یک اســتکــان آب جــوش ۱٠ دقیقه دم بـکشد با کمی عسل مــیل شــود ۵_خــوردن عــرق خــارمــریم نیــم ساعــت قــبـل غــذا ۶_مـعجــون ســیر و لــیــمو نیــم ســاعت قــبــل از نــاهــار و شــام یــک استــکان ۳٠ حــبه سیــر+۵تــا لیــمو تــرش +۴ تا لیــوان آب ۳٠ حــبه ســیر داخل ظرف میـریزید بـا ۵تا لیمو ترش رو با پوست به ۴قســمت تقسیم کنید داخل ظرف بریزید و ۴لیوان آب اضــافه میکـنــید و رو شــعــله گــاز میگــذاریــد وقــتی ی قل خــوردگـاز خاموش می کنید از صــافی رد می کــنــید بعد تفاله رو میکس میکنید با دستگاه و از صافی ردش میکنید. معجــون سیــر و لیمو شــما آمــاده اســت ویرایش شده 29 آبان، 2022 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .