رفتن به مطلب

طرز تهیه ماء‌الشعیر خوشمزه و خواص اون☕🌱


نیلوفرآبی

ارسال های توصیه شده

خواص ماالشعیر: 

کمک می‌کند تا رطوبت بدن بهتر حفظ شود و از خشکی پوست، زردی رنگ پوست بدن، گودافتادگی چشم ها، یبوست، غلظت خون، تحریک پذیری عصبی، و از بیماری های کلیوی احتمالی پیشگیری می کند

spacer.png

طرز تهیه ماءالشعیر طبی

  • برای طرز تهیه ماءالشعیر، ۵۰گرم جوی پوست کنده  را با چهار لیوان آب (یک لیتر)، با حرارت ملایم، آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و کاملاً پخته برسند.
  • این زمان به طور متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می کشد. پس از آن، تا این ترکیب سرد نشده، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید تا سرد شود.
  • از این چهار لیوان بیش از سه لیوان ماءالشّعیر به دست می آید که حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است.
  • می‌توانید در ماءالشعیر کمی سرکه سیب طبیعی بریزید تا مزه ی آن مَلَس شود.
  • به هیمن راحتی طرز تهیه ماءالشعیر را یاد گرفتید.

جوی باقیمانده را می توانید در تهیه آش یا سوپ جو استفاده کنید.spacer.png

♡تذکر مهـــــم♡

نکته مهمی که در طرز تهیه ماءالشعیر باید به آن اشاره شود آن است که ماءالشعیر طبی نباید غلیظ و ژله ای شود وگرنه تأثیر آن معکوس خواهد شد! اگر جو کاملاً مرغوب و مناسب باشد رنگ ماءالشعیر به سرخ ملایم و کمرنگ مایل می شود.

از این ترکیب روزی دو لیوان میل کنید. البته کسانی  مشکلات گوارشی دارن حتما با عسل شیرین کنند بخورند. بنابراین اگر با خوردن این دارو، دچار نفخ، سنگینی یا ترش کردن معده می شوید، این مقدار عسل را اضافه کنید.

spacer.png
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...