نیلوفرآبی ارسال شده در 24 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2022 خــواص درمـانی و فــوایــد فــالـــوده ســیــب فالوده سیب برای تقویت قلب و کبد، رفع کم خونی و رفع تپش قلب موثر است. سیب، مقوی قلب و مغز است و باعث لطافت روح و روان میشود، مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک میکند. طرز تهیه فالوده سیب را بدانید مواد لازم ۱_سـیـب زرد یـا سـرخ ۲ عـدد ۲_عـسـل یـا شـیـره انـگـور ( شیره توت برای افراد دیابتی) ۱ قاشق غذاخوری ۳_گلاب یا عرق بیدمشک ۱ قاشق غذاخوری ۴_زعفران آب کرده کمی سیبها را بشویید، پوست آنها را بگیرید و سپس رنده کنید. سیب رنده شده را در کاسهای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود. در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود. فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .