رفتن به مطلب

روش درســت کـردن فــالـوده ســیــب خـوشـمـزه 🌱☕️


نیلوفرآبی

ارسال های توصیه شده

خــواص درمـانی و فــوایــد فــالـــوده ســیــب

فالوده سیب برای تقویت قلب و کبد، رفع کم خونی و رفع تپش قلب موثر است. سیب، مقوی قلب و مغز است و باعث لطافت روح و روان می‌شود، مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک می‌کند. 

spacer.png

 

 طرز تهیه فالوده سیب را بدانید

مواد لازم 

۱_سـیـب زرد  یـا سـرخ ۲ عـدد

۲_عـسـل  یـا شـیـره انـگـور ( شیره توت برای افراد دیابتی) ۱ قاشق غذاخوری

۳_گلاب یا عرق بیدمشک ۱ قاشق غذاخوری 

۴_زعفران آب کرده کمی

 

سیب‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و سپس رنده کنید. سیب رنده شده را در کاسه‌ای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود. در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود. فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.

spacer.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...