نیلوفرآبی ارسال شده در 23 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2022 بــهتـــرین بـرطـــرف کــنـنـده بــــوی بـــد دهـــان دمـنـوش هــــل هـسـتـش هـــل بـا طـبـیـعـت گـرم و خـشـکـی کـه دار کـمـک مـیـکـنـه بـه بـرطـرف کـردن خـلـط و عـفـونـت سـیـنـوزیـتـی و شـکـایـت لـوزه و مـشـکـلات گوارشـی و دفـع مـزاجـی (یبوست) طــریـقـه مــصـرف: روزی سـه بـار بـعـد از غـذا یـک استکان از عرق هل را میل کنید (اگر عرق را گرم کنید تـاثـیـر درمـان بـالـاتـر مـیـر) طـــریــقــه درســت کـردن دمـنـوش هـل: ۱_یـــــک قـاشـق چـای خــوری هـــل ۲_یــــک اسـتـکــــان آب جــــــــوش در قــوری مــیــریـزید روی کــتــری یــا ســمــاور مــیــگذارید دم بــکــشه بــعــد با عــســل شــــیــریــــن مــیــکــنــیــد و مــیــخــــوریـــد تـــــــــــذکــــر :۱_افــراد طـــبــیــعــت گــرم بــا لــیــمــو عــمــانـی دمــنـوش بـخـورن۲_دمنوش رو با عسل شیریـــن کنـــید کــه دوز درمـــان بـــالـــا تـــر بــــر 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .