حسین138 ارسال شده در 26 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد چرا صدای مان هنگام ضبط صدایی بسیار متفاوت و عجیب و غریب می شود وقتی صدای مان را هنگام سخن گفتن می شنویم، ما ترکیب صداهایی از محیط اطراف را از طریق کانال شنوایی خارجی، پرده گوش و گوش میانی و حلزون گوش می شنویم. هنگامی که صدای ضبط شده را می شنویم، فقط صداهایی که از طریق هوا پخش می شوند را می شنویم. قسمت دیگر صداها به سادگی ناپدید می شوند. بنابراین صدای ما صدای بسیار عجیب و غریبی برای ما است. 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black white ارسال شده در 19 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد در ۱۴۰۳/۱/۷ در 20:22، حسین138 گفته است: چرا صدای مان هنگام ضبط صدایی بسیار متفاوت و عجیب و غریب می شود وقتی صدای مان را هنگام سخن گفتن می شنویم، ما ترکیب صداهایی از محیط اطراف را از طریق کانال شنوایی خارجی، پرده گوش و گوش میانی و حلزون گوش می شنویم. هنگامی که صدای ضبط شده را می شنویم، فقط صداهایی که از طریق هوا پخش می شوند را می شنویم. قسمت دیگر صداها به سادگی ناپدید می شوند. بنابراین صدای ما صدای بسیار عجیب و غریبی برای ما است. جالب بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 19 مرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد 7 دقیقه قبل، Black white گفته است: جالب بود من هر وقت صدا ضبط شده خودم گوش میدم یاد پسر شجاع میفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black white ارسال شده در 19 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد 14 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: من هر وقت صدا ضبط شده خودم گوش میدم یاد پسر شجاع میفتم غریبه هس صدای ضبط شدمون انگار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 19 مرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد هم اکنون، Black white گفته است: غریبه هس صدای ضبط شدمون انگار اره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .