حسین138 ارسال شده در 29 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت سبزه کنجد را ۸ روز مانده به عید بکارید. توجه داشته باشید میزانی که خیس می کنید ۲ برابر می شود. آموزش درست كردن سبزۀ کنجد را با هم یاد میگیریم. دانۀ کنجد خام یکی از دانههایی است که رشد سریعی دارد و به درد سبزۀ عید دقیقۀ نودی میخورد. یک هفته قبل از عید هم میتوانید این سبزۀ سفره هفت سین را آماده کنید. این سبزه رشد کمی دارد و تا سیزده بهدر سرحال میماند. *برای درست کردن سبزه هفت سین با کنجد باید کنجدها را به مدت چند ساعت در آب خیس کنید. حدود ۷ الی ۸ ساعت کافی است. توصیه میکنیم در این روش، از کنجد سیاه استفاده کنید؛ چرا که کنجد سیاه رشدی نسبتاً سریعتر دارد. *سپس دانهها را از آب خارج کرده و روی یک پارچۀ نخی خیس بریزد. *حالا روی دانه ها را با پارچه خیس دیگر بپوشانید. *پس از دو الی چهار روز دانهها جوانه خواهند زد. *در این مدت اجازه ندهید پارچهها خشک شوند و همواره آنها را مرطوب نگه دارید. *دانهها را داخل پارچه در محلی که نور کافی داشته باشد، نگه دارید. *سپس دانه ها از داخل پارچه به ظرف دلخواهتان منتقل کنید. *دانهها را با آبپاش کمی مرطوب کنید. *روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید. *پس از دو الی چهار روز پلاستیک را بردارید تا سبزه به رشد خود ادامه دهد. *در این مدت روزانه یا هر دو روز یک بار دانهها را آبپاشی کنید. *ظرف سبزهتان را حتماً در محلی نورگیر قرار دهید. * اگر دوست دارید شکل متفاوتی از سبز داشته باشید میتوانید سبزه کنجد را دور یک بطری یا کوزه به هر اندازهای که دوست دارید سبز کنید. به همین ترتیب دور بطری یا کوزه گلی تمیز و پاکیزه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و روی آن دانههای کنجد خیس خورده و لعاب دار را بریزید. کنجدها چون خیس هستند و لعاب دارند روی پارچه میچسبند. کنجد سفید بو نداده و خام هم گزینۀ خوبی برای سبزۀ عید است. بعد از ۸ روز سبزۀ شما برای هفتسین آماده میشود. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .