Secret ارسال شده در 6 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2023 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── حواست هست هر لحظه به حالم تو مثلِ كوه وايسادى كنارم تو که مرهم دردامی همیشه نباشى حس آرامش ندارم تو جنگیدی به عشق من شب و روز تا فهميدى كه من تو اضطرابم تو از خودت به عشقِ من گذشتى كه من با يه دلِ آروم بخوابم عاشق شدم،پایِ خودم،آغوشِ تو امنِ برام با دلبری،هرجا بری،با تو،تو آتیشم میام تو که تو بدترین روزایِ عمرم به داد نفسایِ من رسیدی نذاشتی که منو از تو بگیرن صدامو از ته قلبم شنیدی عاشق شدم،پایِ خودم،آغوشِ تو امنِ برام با دلبری،هرجا بری،با تو،تو آتیشم میام ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── گرشا رضایی عاشق شدم 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lotus ارسال شده در 7 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2023 23 ساعت قبل، Secret گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── حواست هست هر لحظه به حالم تو مثلِ كوه وايسادى كنارم تو که مرهم دردامی همیشه نباشى حس آرامش ندارم تو جنگیدی به عشق من شب و روز تا فهميدى كه من تو اضطرابم تو از خودت به عشقِ من گذشتى كه من با يه دلِ آروم بخوابم عاشق شدم،پایِ خودم،آغوشِ تو امنِ برام با دلبری،هرجا بری،با تو،تو آتیشم میام تو که تو بدترین روزایِ عمرم به داد نفسایِ من رسیدی نذاشتی که منو از تو بگیرن صدامو از ته قلبم شنیدی عاشق شدم،پایِ خودم،آغوشِ تو امنِ برام با دلبری،هرجا بری،با تو،تو آتیشم میام ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── گرشا رضایی عاشق شدم عالی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 7 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2023 44 دقیقه قبل، Lotus گفته است: عالی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .