رفتن به مطلب

غذای سرخ کردنی به پروتئین ها آسیب میرساند🌏


نیلوفرآبی

ارسال های توصیه شده

img_20230926_220114_528_jtma.jpg

غذاهای سرخ کردنی به پروتئین‌ها آسیب می‌زند برای مثال ارزش غذایی و پروتئین مرغ و گوشت آب پز بیشتر از غذای سرخ شده حفظ می‌شود.

بنابراین سرخ کردن غذاها یک پروسه غیر تغذیه‌ای است. 

اگر افراد تمایل به خوردن غذاهای سرخ شده دارند بهتر است ابتدا غذا را آب پز کرده و در حد کمی تنها آنها را تفت داد تا ارزش پروتئینی و ویتامین‌های موجود در غذا با سرخ کردن زیاد از بین نرود.


ویرایش شده توسط نیلوفرآبی
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • نیلوفرآبی عنوان را به غذای سرخ کردنی به پروتئین ها آسیب میرساند🌏 تغییر داد

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...