نیلوفرآبی ارسال شده در 26 آذر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2023 (ویرایش شده) غذاهای سرخ کردنی به پروتئینها آسیب میزند برای مثال ارزش غذایی و پروتئین مرغ و گوشت آب پز بیشتر از غذای سرخ شده حفظ میشود. بنابراین سرخ کردن غذاها یک پروسه غیر تغذیهای است. اگر افراد تمایل به خوردن غذاهای سرخ شده دارند بهتر است ابتدا غذا را آب پز کرده و در حد کمی تنها آنها را تفت داد تا ارزش پروتئینی و ویتامینهای موجود در غذا با سرخ کردن زیاد از بین نرود. ویرایش شده 27 آذر، 2023 توسط نیلوفرآبی 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .