Lotus ارسال شده در 14 آذر، 2023 ارسال شده در 14 آذر، 2023 یه روز یکی از دوستام ازم پرسید : به نظرت احساساتِ آدم شبیه چیه؟ بهش گفتم: نمیدونم گفت :تا حالا آونگ دیدی؟ از هر طرف هر چقدر که بالا میبری از همون طرف همون قدر بالا میره. گفتم :خب، منظورت دقیقا چیه گفت: ببین، انسان هر چقدر که کسی یا چیزی رو دوست داشته باشه پتانسیل این رو داره که همونقدر هم از اون فرد یا چیز متنفر بشه مثالِ واضحش هم همین داستانهای اسیدپاشی که اتفاق میافته. وقتی که با مجرمها صحبت میکنی بدون استثنا همشون میگن که یه روزی حاضر بودم براش بمیرم و اصلا نمیدونم که چرا یهو اینجوری شد این آدمها همشون آونگ احساسشون هم از اونطرف خیلی بالا رفته هم از طرف مقابل خیلی از رابطههایی که آخرش با ناسزا و بد و بیراه تموم میشه اولش با دوست دارم و عاشقتمهای آتیشی و عمیق شروع شده بوده. 3 1 نقل قول
Secret ارسال شده در 14 آذر، 2023 ارسال شده در 14 آذر، 2023 2 ساعت قبل، Lotus گفته است: یه روز یکی از دوستام ازم پرسید : به نظرت احساساتِ آدم شبیه چیه؟ بهش گفتم: نمیدونم گفت :تا حالا آونگ دیدی؟ از هر طرف هر چقدر که بالا میبری از همون طرف همون قدر بالا میره. گفتم :خب، منظورت دقیقا چیه گفت: ببین، انسان هر چقدر که کسی یا چیزی رو دوست داشته باشه پتانسیل این رو داره که همونقدر هم از اون فرد یا چیز متنفر بشه مثالِ واضحش هم همین داستانهای اسیدپاشی که اتفاق میافته. وقتی که با مجرمها صحبت میکنی بدون استثنا همشون میگن که یه روزی حاضر بودم براش بمیرم و اصلا نمیدونم که چرا یهو اینجوری شد این آدمها همشون آونگ احساسشون هم از اونطرف خیلی بالا رفته هم از طرف مقابل خیلی از رابطههایی که آخرش با ناسزا و بد و بیراه تموم میشه اولش با دوست دارم و عاشقتمهای آتیشی و عمیق شروع شده بوده. 1 2 نقل قول
Lotus ارسال شده در 14 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2023 2 ساعت قبل، Secret گفته است: 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .