نیلوفرآبی ارسال شده در 23 آبان، 2023 ارسال شده در 23 آبان، 2023 یکی از غذاهای معروف و سنتی کشور لبنان است که به خاطر طعم خوبش در میان مردم ایران هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی ما مواد لازم برای ۴ نفر بادمجان ۶ عدد متوسط پیازچه ۴ عدد لیمو ترش ۱ عدد سیر ۶ حبه ارده ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه بابا غنوش مرحله اول برای فراهم کردن بابا غنـوش لبنانی، شروع کار بادمجان ها را می شوییم و به همان شکل کامل بدون اینکه کلاهک سبز رنگ و پوست آن را جدا کنیم روی حرارت گاز یا منقل زغال کباب می کنیم تا پوست آنها به طور کامل بسوزد و بافت گوشتی بادمجان پخته شود نکته: همراهان می توانید در صورتی که به طعم و بوی بادمجان دودی علاقه ندارید، می توان آنها را داخل فر یا توسر آماده کنید. مرحله دوم در ادامه بادمجان های کباب شده را درون کاسه نسبتا جاداری منتقل می کنیم و تا سطح روی آنها را آب سرد می ریزیم. حالا اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه بادمجان ها درون آب سرد بمانند. بعد از زمان یاد شده بادمجان را خارج کرده و پوست آنها را جدا می کنیم. مرحله سوم زمانیکه بادمجان ها را پوست گرفتیم، آنها را درون آبکشی می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود. در این فاصله سیر و پیازچه را تمیز می شوییم و درون غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و ارده را به همراه آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه روی مواد می افزاییم. توجه داشته باشید که برای تهیه بابا غنوش می توان به دلخواه از مغز گردو استفاده کرد که طعم خوب این غذا را دو چندان خواهد کرد. مرحله چهارم در این قسمت بادمجان های پخته شده را به دستگاه اضافه می کنیم و مواد را با چند پالس له می کنیم تا بافت آن نرم و یکنواخت شود. در نهایت بابا غنوش را در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و با دانه های انار و روغن زیتون روی آنرا تزئین می کنیم. نوش جان نکته: در صورت دسترسی نداشتن به غذا ساز یا مخلوط کن می توانید از گوشتکوب دستی یا برقی برای پوره کردن مواد بابا غنوش لبنانی استفاده کنید تا کاملا یکدست شود. 1 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 3 آذر، 2023 ارسال شده در 3 آذر، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۱ در 22:09، نیلوفرآبی گفته است: یکی از غذاهای معروف و سنتی کشور لبنان است که به خاطر طعم خوبش در میان مردم ایران هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی ما مواد لازم برای ۴ نفر بادمجان ۶ عدد متوسط پیازچه ۴ عدد لیمو ترش ۱ عدد سیر ۶ حبه ارده ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه بابا غنوش مرحله اول برای فراهم کردن بابا غنـوش لبنانی، شروع کار بادمجان ها را می شوییم و به همان شکل کامل بدون اینکه کلاهک سبز رنگ و پوست آن را جدا کنیم روی حرارت گاز یا منقل زغال کباب می کنیم تا پوست آنها به طور کامل بسوزد و بافت گوشتی بادمجان پخته شود نکته: همراهان می توانید در صورتی که به طعم و بوی بادمجان دودی علاقه ندارید، می توان آنها را داخل فر یا توسر آماده کنید. مرحله دوم در ادامه بادمجان های کباب شده را درون کاسه نسبتا جاداری منتقل می کنیم و تا سطح روی آنها را آب سرد می ریزیم. حالا اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه بادمجان ها درون آب سرد بمانند. بعد از زمان یاد شده بادمجان را خارج کرده و پوست آنها را جدا می کنیم. مرحله سوم زمانیکه بادمجان ها را پوست گرفتیم، آنها را درون آبکشی می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود. در این فاصله سیر و پیازچه را تمیز می شوییم و درون غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و ارده را به همراه آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه روی مواد می افزاییم. توجه داشته باشید که برای تهیه بابا غنوش می توان به دلخواه از مغز گردو استفاده کرد که طعم خوب این غذا را دو چندان خواهد کرد. مرحله چهارم در این قسمت بادمجان های پخته شده را به دستگاه اضافه می کنیم و مواد را با چند پالس له می کنیم تا بافت آن نرم و یکنواخت شود. در نهایت بابا غنوش را در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و با دانه های انار و روغن زیتون روی آنرا تزئین می کنیم. نوش جان نکته: در صورت دسترسی نداشتن به غذا ساز یا مخلوط کن می توانید از گوشتکوب دستی یا برقی برای پوره کردن مواد بابا غنوش لبنانی استفاده کنید تا کاملا یکدست شود. 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .