رفتن به مطلب

طرز تهیه بابا غنوش لبنـانی •••🛎


نیلوفرآبی

ارسال های توصیه شده

 

 

طرز تهیه بابا غنوش باباغنوش اصل فرق متبل و باباغنوش طرز تهیه باباغنوش در بفرمایید شام بابا غنوش نی نی سایت سالاد بابا غنوج طرز تهیه بابا غنوش با پودر کاکائو

یکی از غذاهای معروف و سنتی کشور لبنان است که به خاطر طعم خوبش در میان مردم ایران هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی ما

 

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۶ عدد متوسط
پیازچه ۴ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
سیر ۶ حبه
ارده ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

 

 

 

طرز تهیه بابا غنوش

مرحله اول

برای فراهم کردن بابا غنـوش لبنانی، شروع کار بادمجان ها را می شوییم و به همان شکل کامل بدون اینکه کلاهک سبز رنگ و پوست آن را جدا کنیم روی حرارت گاز یا منقل زغال کباب می کنیم تا پوست آنها به طور کامل بسوزد و بافت گوشتی بادمجان پخته شود

نکته:

همراهان می توانید در صورتی که به طعم و بوی بادمجان دودی علاقه ندارید، می توان آنها را داخل فر یا توسر آماده کنید.

مرحله دوم

در ادامه بادمجان های کباب شده را درون کاسه نسبتا جاداری منتقل می کنیم و تا سطح روی آنها را آب سرد می ریزیم. حالا اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه بادمجان ها درون آب سرد بمانند. بعد از زمان یاد شده بادمجان را خارج کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.

مرحله سوم

زمانیکه بادمجان ها را پوست گرفتیم، آنها را درون آبکشی می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود. در این فاصله سیر و پیازچه را تمیز می شوییم و درون غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و ارده را به همراه آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه روی مواد می افزاییم.

توجه داشته باشید که برای تهیه بابا غنوش می توان به دلخواه از مغز گردو استفاده کرد که طعم خوب این غذا را دو چندان خواهد کرد.

مرحله چهارم

در این قسمت بادمجان های پخته شده را به دستگاه اضافه می کنیم و مواد را با چند پالس له می کنیم تا بافت آن نرم و یکنواخت شود. در نهایت بابا غنوش را در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و با دانه های انار و روغن زیتون روی آنرا تزئین می کنیم. نوش جان

نکته:

در صورت دسترسی نداشتن به غذا ساز یا مخلوط کن می توانید از گوشتکوب دستی یا برقی برای پوره کردن مواد بابا غنوش لبنانی استفاده کنید تا کاملا یکدست شود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۲/۶/۱ در 22:09، نیلوفرآبی گفته است:

 

 

طرز تهیه بابا غنوش باباغنوش اصل فرق متبل و باباغنوش طرز تهیه باباغنوش در بفرمایید شام بابا غنوش نی نی سایت سالاد بابا غنوج طرز تهیه بابا غنوش با پودر کاکائو

یکی از غذاهای معروف و سنتی کشور لبنان است که به خاطر طعم خوبش در میان مردم ایران هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی ما

 

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۶ عدد متوسط
پیازچه ۴ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
سیر ۶ حبه
ارده ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

 

 

 

طرز تهیه بابا غنوش

مرحله اول

برای فراهم کردن بابا غنـوش لبنانی، شروع کار بادمجان ها را می شوییم و به همان شکل کامل بدون اینکه کلاهک سبز رنگ و پوست آن را جدا کنیم روی حرارت گاز یا منقل زغال کباب می کنیم تا پوست آنها به طور کامل بسوزد و بافت گوشتی بادمجان پخته شود

نکته:

همراهان می توانید در صورتی که به طعم و بوی بادمجان دودی علاقه ندارید، می توان آنها را داخل فر یا توسر آماده کنید.

مرحله دوم

در ادامه بادمجان های کباب شده را درون کاسه نسبتا جاداری منتقل می کنیم و تا سطح روی آنها را آب سرد می ریزیم. حالا اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه بادمجان ها درون آب سرد بمانند. بعد از زمان یاد شده بادمجان را خارج کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.

مرحله سوم

زمانیکه بادمجان ها را پوست گرفتیم، آنها را درون آبکشی می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود. در این فاصله سیر و پیازچه را تمیز می شوییم و درون غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و ارده را به همراه آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه روی مواد می افزاییم.

توجه داشته باشید که برای تهیه بابا غنوش می توان به دلخواه از مغز گردو استفاده کرد که طعم خوب این غذا را دو چندان خواهد کرد.

مرحله چهارم

در این قسمت بادمجان های پخته شده را به دستگاه اضافه می کنیم و مواد را با چند پالس له می کنیم تا بافت آن نرم و یکنواخت شود. در نهایت بابا غنوش را در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و با دانه های انار و روغن زیتون روی آنرا تزئین می کنیم. نوش جان

نکته:

در صورت دسترسی نداشتن به غذا ساز یا مخلوط کن می توانید از گوشتکوب دستی یا برقی برای پوره کردن مواد بابا غنوش لبنانی استفاده کنید تا کاملا یکدست شود.

👍🏼🙏🏼

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...