نیلوفرآبی ارسال شده در 21 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2023 کله جوش کشکی کله جوش یکی از غذاهای معروف و سنتی شهرستان کوهرنگ است که برای تهیه آن از مواد مختلفی استفاده میشود. این غذا با استفاده از کشک، گردو، نعنا و ادویههای مخصوص درست میشود. طرز تهیه آن نیز به این صورت است که ابتدا پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه تفت میدهند سپس مغز گردو خرد شده و سیر رنده شده، پونه و نعنا خشک شده و ادویههای مخصوص را به همراه آب به پیاز اضافه میکنند. بعد از ده دقیقه جوشیدن زمانی که گردوها از حالت خامی درامدند کشک را با آب مخلوط کرده تا رقیق شود، سپس به مواد اضافه میکنند. در آخر حرارت شعله را کم کرده تا کشک نجوشد. بعد از جا افتادن کله جوش، با پیاز داغ و نعنا خشک شده تزئین کرده و نوش جان میکنند آش اُماج آش اُماج یکی از غذاهای محلی خوشمزه و معروف شهرستان کوهرنگ است که در سایر مناطق استان چهار محال و بختیاری نیز طبخ میشود. این غذای سنتی بسیار مقوی و سرشار از ویتامین بوده و برای تهیه آن از سبزی آش، عدس، پیاز داغ و آرد الک شده استفاده میشود. طرز تهیه این آش نیز در کوهرنگ به این صورت است که ابتدا آرد را با آب خیس میکنند و بعد از اینکه از الک رد کردند به صورت گلولههای ریز در میآورند و بعد آردهای گلوله شده را در مقابل آفتاب قرار میدهند تا خشک شود. در مرحله بعدی روغن را تفت داده و عدس را به آن اضافه میکنند. بعد از نیم پز شدن عدس، سبزی آش را به مواد اضافه کرده و اجازه میدهند تا بپزد در آخر ادویههای مخصوص ازجمله نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و گلولههای آرد را نیز به آش اضافه کرده و اجازه میدهند تا آش جا بیافتد و در نهایت با پیاز داغ و نعنا تزئین کرده و میل میکنند. کاچی شیر کاچی شیر یکی از خوشمزهترین و سنتیترین غذاهای شهرستان کوهرنگ است. مردم این شهرستان از این غذا که از آرد، شیر و کره تهیه میشود، برای پذیرایی از میهمانان در مناسبتهای مختلف استفاده میکنند. این غذای محلی طعمی بسیار خوشمزه دارد و طرز تهیه آن نیز به این صورت است که آرد را کمی تفت داده و با شیر مخلوط میکنند و تا یکدست شدن کامل شیر و آرد آن را مرتب هم میزنند. در مرحله آخر کمی نمک و کره نیز به آن اضافه کرده و با گل محمدی تزئین میکنند. پرورد دوغ پرورد دوغ یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و محلی کوهرنگ است که برای تهیه آن از برنج، سبزی آش، پیاز داغ، آرد و دوغ استفاده میکنند. روش درست کردن آن نیز به این صورت است که ابتدا سبزی آش را خرد کرده و بعد از شستن در داخل قابلمه میریزند. بعد از پخته شدن سبزی، دوغ و برنج را نیز به سبزی اضافه کرده و اجازه میدهند تا مواد بپزند. در مرحله بعدی آرد را با آب مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه میکنند و بعد از جا افتادن آش، پیاز داغ را نیز به آن اضافه کرده و میل میکنند. کباب بختیاری کباب بختیاری معروفترین و خوشمزهترین غذای محلی کوهرنگ است که در میان گردشگران نیز شهرت زیادی دارد. این غذای خوشمزه از سینه مرغ، فیله گوسفند، پیاز، فلفل دلمهای، روغن زیتون و سیر درست میشود. طرز تهیه آن نیز به این صورت است که ابتدا گوشت گوسفند و مرغ را تکه تکه کرده و با پیاز، روغن زیتون و زعفران مخلوط میکنند. سپس یک تکه گوشت و یک تکه مرغ را در سیخ میگذارند و بر روی آتش کباب میکنند. کباب بختیاری معمولاً همراه با برنج یا بدون برنج میل میشود و طعم بسیار خوشمزهای دارد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 3 آذر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۳۰ در 18:24، نیلوفرآبی گفته است: کله جوش کشکی کله جوش یکی از غذاهای معروف و سنتی شهرستان کوهرنگ است که برای تهیه آن از مواد مختلفی استفاده میشود. این غذا با استفاده از کشک، گردو، نعنا و ادویههای مخصوص درست میشود. طرز تهیه آن نیز به این صورت است که ابتدا پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه تفت میدهند سپس مغز گردو خرد شده و سیر رنده شده، پونه و نعنا خشک شده و ادویههای مخصوص را به همراه آب به پیاز اضافه میکنند. بعد از ده دقیقه جوشیدن زمانی که گردوها از حالت خامی درامدند کشک را با آب مخلوط کرده تا رقیق شود، سپس به مواد اضافه میکنند. در آخر حرارت شعله را کم کرده تا کشک نجوشد. بعد از جا افتادن کله جوش، با پیاز داغ و نعنا خشک شده تزئین کرده و نوش جان میکنند آش اُماج آش اُماج یکی از غذاهای محلی خوشمزه و معروف شهرستان کوهرنگ است که در سایر مناطق استان چهار محال و بختیاری نیز طبخ میشود. این غذای سنتی بسیار مقوی و سرشار از ویتامین بوده و برای تهیه آن از سبزی آش، عدس، پیاز داغ و آرد الک شده استفاده میشود. طرز تهیه این آش نیز در کوهرنگ به این صورت است که ابتدا آرد را با آب خیس میکنند و بعد از اینکه از الک رد کردند به صورت گلولههای ریز در میآورند و بعد آردهای گلوله شده را در مقابل آفتاب قرار میدهند تا خشک شود. در مرحله بعدی روغن را تفت داده و عدس را به آن اضافه میکنند. بعد از نیم پز شدن عدس، سبزی آش را به مواد اضافه کرده و اجازه میدهند تا بپزد در آخر ادویههای مخصوص ازجمله نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و گلولههای آرد را نیز به آش اضافه کرده و اجازه میدهند تا آش جا بیافتد و در نهایت با پیاز داغ و نعنا تزئین کرده و میل میکنند. کاچی شیر کاچی شیر یکی از خوشمزهترین و سنتیترین غذاهای شهرستان کوهرنگ است. مردم این شهرستان از این غذا که از آرد، شیر و کره تهیه میشود، برای پذیرایی از میهمانان در مناسبتهای مختلف استفاده میکنند. این غذای محلی طعمی بسیار خوشمزه دارد و طرز تهیه آن نیز به این صورت است که آرد را کمی تفت داده و با شیر مخلوط میکنند و تا یکدست شدن کامل شیر و آرد آن را مرتب هم میزنند. در مرحله آخر کمی نمک و کره نیز به آن اضافه کرده و با گل محمدی تزئین میکنند. پرورد دوغ پرورد دوغ یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و محلی کوهرنگ است که برای تهیه آن از برنج، سبزی آش، پیاز داغ، آرد و دوغ استفاده میکنند. روش درست کردن آن نیز به این صورت است که ابتدا سبزی آش را خرد کرده و بعد از شستن در داخل قابلمه میریزند. بعد از پخته شدن سبزی، دوغ و برنج را نیز به سبزی اضافه کرده و اجازه میدهند تا مواد بپزند. در مرحله بعدی آرد را با آب مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه میکنند و بعد از جا افتادن آش، پیاز داغ را نیز به آن اضافه کرده و میل میکنند. کباب بختیاری کباب بختیاری معروفترین و خوشمزهترین غذای محلی کوهرنگ است که در میان گردشگران نیز شهرت زیادی دارد. این غذای خوشمزه از سینه مرغ، فیله گوسفند، پیاز، فلفل دلمهای، روغن زیتون و سیر درست میشود. طرز تهیه آن نیز به این صورت است که ابتدا گوشت گوسفند و مرغ را تکه تکه کرده و با پیاز، روغن زیتون و زعفران مخلوط میکنند. سپس یک تکه گوشت و یک تکه مرغ را در سیخ میگذارند و بر روی آتش کباب میکنند. کباب بختیاری معمولاً همراه با برنج یا بدون برنج میل میشود و طعم بسیار خوشمزهای دارد به به 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .