نیلوفرآبی ارسال شده در 19 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2023 (ویرایش شده) مواد لازم برای تهیه مارمالاد آلبالو آلبالو۱ کیلوگرم شکر۵۰۰ گرم وانیل به مقدار لازم ژلاتین یکدوم قاشق غذاخوری آب۴ قاشق غذاخوری یا ۱ فنجان طرز تهیه مارمالاد آلبالو بدون هسته ۱. آلبالوها را بشویید اولین مرحله از طرز تهیه مارمالاد آلبالو این است که آلبالوها را بشویید، ساقههای آن را جدا کرده و هسته را خارج کنید. ۲. شکر و آلبالو را مخلوط کنید آلبالوهای بدون هسته را در قابلمه بریزید و شکر را با آن مخلوط کنید. مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکر، آب آلبالوها را بگیرد و خارج کند. ۳. مخلوط آلبالوها و شکر را بپزید آلبالوها را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید و آنها را برای مدت کوتاهی بجوشانید. آب را اضافه کنید. مخلوط باید به مدت ۵ دقیقه بپزد. حواستان باشد مرتبا مواد را هم بزنید تا مارمالاد حفظ شود. با استفاده از یک قاشق کوچک مقداری مارمالاد را در بشقاب سرد بریزید و بررسی کنید که آیا سفت شده است یا خیر. خیر. بعد از این که به قدر کافی شربت مارمالاد سفت شد. مارمالاد شما آماده است. مارمالاد داغ را با احتیاط داخل شیشههای آماده شده بریزید و در شیشهها را محکم ببندید و به مدت ۵ دقیقه زیر و رو بگذارید. طرز تهیه مارمالاد آلبالو با ژلاتین یا پودر ژله ۱. مخلوط آلبالو و شکر را تهیه کنید یکی دیگر از روشهای تهیه مارمالاد آلبالو است که آن را با ژلاتین یا پودر ژله درست کنید. برای تهیه مارمالاد آلبالو با ژلاتین باید درست مثل روش بالا ابتدا هسته آلبالوها را بگیرید و با شکر مخلوط کنید و اجازه دهید چندین ساعت یا یک روز کامل در یخچال بماند تا آلبالو آب بیاندازد. بیاندازد. حالا آن در مخلوطکن بریزید تا خوب له شود البته دقت کنید که پوره نشود. مخلوط را در یک ظرف استیل بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و بعد که کف کرد، کف رویش را مدام بگیرید. اگر دوست دارید مارمالاد شما شفاف باشد میتوانید از گلوکز مایع استفاده کنید و اگر دوست دارید در حد دو قطره آبلیمو ترش هم بریزید. ۲. پودر ژلاتین را بن ماری کنید حالا نوبت آن است که پودر ژلاتین مورد نیاز را بن ماری کنید. برای این کار در یک ظرف مقداری آب بریزید و ظرف دیگری را رویش میگذراریم و آب اضافه میکنیم و رفتهرفته پودر ژلاتین را میریزیم و با حوصله این را روی ظرف باز میکنید تا یک دست شود و آن را از روی حرارت بردارید. ۳. ژلاتین را به مارمالاد اضافه کنید ژلاتین حل شده را به قابلمه مارمالاد اضافه کنید و به محض این که ریختید و هم زدید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود بعد بگذارید داخل یخچال تا خوب آماده شود. نوش جان! ویرایش شده 19 آبان، 2023 توسط نیلوفرآبی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .