رفتن به مطلب

طرز تهیه ی کـمـپـود زرد آلـــو•••🛎


نیلوفرآبی

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو

  • زردآلو تازه و سفت۱ کیلو
  • شکرنصف فنجان (در صورت تمایل)
  • چوب دارچین۱ تکه
  • میخک۴ عدد
  • وانیل به مقدار لازم

۱. طرز تهیه کمپوت زرد آلو بدون هسته خانگی

 

جوشاندن آب و شکر برای تهیه شهد کمپوت زردآلو

اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت زردآلو این است که در یک قابلمه متوسط یک چهارم فنجان آب بریزید و حدودا یک چهارم فنجان شکر را به آن‌ها اضافه کنید. بسته به ذائقه خودتان می‌توانید میزان شکر را کمی بیشتر یا کمتر کنید. تا به جوش آمدن آب، آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و آب کاملا زلال به نظر برسد. سپس چوب دارچین، میخک و چوب وانیل را در آن بیندازید. اگر چوب وانیل ندارید می‌توانید از پودر وانیل استفاده کنید

 اضافه کنید. بعد در شیشه را ببندید و سر و ته داخل قابلمه‌ای که آب ریخته‌اید و روی اجاق گذاشتید، بگذارید تا همزمان که آب درون قابلمه به جوش می‌آید، کمپوت شما هم آماده شود.

۳. طرز تهیه کمپوت زردآلو در شیشه

 

طرز تهیه کمپوت زردآلو در شیشه کاملا مثل روش بالاست البته با این تفاوت که می‌توانید حتی از زردآلویی که هسته آن را خارج کرده‌اید هم استفاده کنید. بنابراین برای تهیه این نوع کمپوت باید مراحل تهیه کمپوت زردآلو با هسته و درسته را طی کنید.

۴. طرز تهیه کمپوت زردآلو رژیمی

 

برای تهیه کمپوت زردآلو به صورت رژیمی باید به جای شکر از عسل استفاده کنید. برای این کار آب و عسل را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و خوب غلظت پیدا کند همزمان وانیل و دارچین را هم اضافه کنید و بعد زردآلو را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت کمتر از ۵ دقیقه در شربت بپزد. کمپوت زردآلوی رژیمی شما آماده است. اجازه دهید کمپوت سرد شود بعد آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و درش را خوب ببندید.  دقت داشته باشید میزان عسل بهتر است همان نصف فنجان باشد اما اگر دوست دارید شیرینی کمپوت کمتر باشد می‌توانید میزان عسل را کمتر کنید.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو

  • زردآلو تازه و سفت۱ کیلو
  • شکرنصف فنجان (در صورت تمایل)
  • چوب دارچین۱ تکه
  • میخک۴ عدد
  • وانیل به مقدار لازم

۱. طرز تهیه کمپوت زرد آلو بدون هسته خانگی

 

جوشاندن آب و شکر برای تهیه شهد کمپوت زردآلو

اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت زردآلو این است که در یک قابلمه متوسط یک چهارم فنجان آب بریزید و حدودا یک چهارم فنجان شکر را به آن‌ها اضافه کنید. بسته به ذائقه خودتان می‌توانید میزان شکر را کمی بیشتر یا کمتر کنید. تا به جوش آمدن آب، آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و آب کاملا زلال به نظر برسد. سپس چوب دارچین، میخک و چوب وانیل را در آن بیندازید. اگر چوب وانیل ندارید می‌توانید از پودر وانیل استفاده کنید

 اضافه کنید. بعد در شیشه را ببندید و سر و ته داخل قابلمه‌ای که آب ریخته‌اید و روی اجاق گذاشتید، بگذارید تا همزمان که آب درون قابلمه به جوش می‌آید، کمپوت شما هم آماده شود.

۳. طرز تهیه کمپوت زردآلو در شیشه

 

طرز تهیه کمپوت زردآلو در شیشه کاملا مثل روش بالاست البته با این تفاوت که می‌توانید حتی از زردآلویی که هسته آن را خارج کرده‌اید هم استفاده کنید. بنابراین برای تهیه این نوع کمپوت باید مراحل تهیه کمپوت زردآلو با هسته و درسته را طی کنید.

۴. طرز تهیه کمپوت زردآلو رژیمی

 

برای تهیه کمپوت زردآلو به صورت رژیمی باید به جای شکر از عسل استفاده کنید. برای این کار آب و عسل را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و خوب غلظت پیدا کند همزمان وانیل و دارچین را هم اضافه کنید و بعد زردآلو را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت کمتر از ۵ دقیقه در شربت بپزد. کمپوت زردآلوی رژیمی شما آماده است. اجازه دهید کمپوت سرد شود بعد آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و درش را خوب ببندید.  دقت داشته باشید میزان عسل بهتر است همان نصف فنجان باشد اما اگر دوست دارید شیرینی کمپوت کمتر باشد می‌توانید میزان عسل را کمتر کنید.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

 

مرسی گلم از این دستورای خوشمزت😋❤️👌

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۲/۵/۲۷ در 21:41، نیلوفرآبی گفته است:

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو

  • زردآلو تازه و سفت۱ کیلو
  • شکرنصف فنجان (در صورت تمایل)
  • چوب دارچین۱ تکه
  • میخک۴ عدد
  • وانیل به مقدار لازم

۱. طرز تهیه کمپوت زرد آلو بدون هسته خانگی

 

جوشاندن آب و شکر برای تهیه شهد کمپوت زردآلو

اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت زردآلو این است که در یک قابلمه متوسط یک چهارم فنجان آب بریزید و حدودا یک چهارم فنجان شکر را به آن‌ها اضافه کنید. بسته به ذائقه خودتان می‌توانید میزان شکر را کمی بیشتر یا کمتر کنید. تا به جوش آمدن آب، آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و آب کاملا زلال به نظر برسد. سپس چوب دارچین، میخک و چوب وانیل را در آن بیندازید. اگر چوب وانیل ندارید می‌توانید از پودر وانیل استفاده کنید

 اضافه کنید. بعد در شیشه را ببندید و سر و ته داخل قابلمه‌ای که آب ریخته‌اید و روی اجاق گذاشتید، بگذارید تا همزمان که آب درون قابلمه به جوش می‌آید، کمپوت شما هم آماده شود.

۳. طرز تهیه کمپوت زردآلو در شیشه

 

طرز تهیه کمپوت زردآلو در شیشه کاملا مثل روش بالاست البته با این تفاوت که می‌توانید حتی از زردآلویی که هسته آن را خارج کرده‌اید هم استفاده کنید. بنابراین برای تهیه این نوع کمپوت باید مراحل تهیه کمپوت زردآلو با هسته و درسته را طی کنید.

۴. طرز تهیه کمپوت زردآلو رژیمی

 

برای تهیه کمپوت زردآلو به صورت رژیمی باید به جای شکر از عسل استفاده کنید. برای این کار آب و عسل را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و خوب غلظت پیدا کند همزمان وانیل و دارچین را هم اضافه کنید و بعد زردآلو را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت کمتر از ۵ دقیقه در شربت بپزد. کمپوت زردآلوی رژیمی شما آماده است. اجازه دهید کمپوت سرد شود بعد آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و درش را خوب ببندید.  دقت داشته باشید میزان عسل بهتر است همان نصف فنجان باشد اما اگر دوست دارید شیرینی کمپوت کمتر باشد می‌توانید میزان عسل را کمتر کنید.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

 

من همیشه درست میکنم زرد آلو و سیب عالی میشه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...